Previous
  • Édesítsd meg az életed!
  • Kinek mit adott az Elbűvölő NŐ
  • Jobban, mint valaha
  • Gyógynövények
  • Árcsökkentő akció
  • Az Ájurvédáról néhány mondatban
  • Virágterápia
  • Kalandra fel, kövesd Pam tanácsait!
Next
/files/edesviz/Gabby_Bernstein_fekvo.jpg
/files/edesviz/Marie_Forleo_235.jpg
/files/edesviz/Gretchen_Rubin_235.jpg
/files/edesviz/gyogynovenyek_kiem11.jpg
/files/edesviz/arcsokkento_felirat.jpg
/files/edesviz/DrVasantLad2.jpg
/files/edesviz/Konyvajanlo/viragterapia3.jpg
/files/edesviz/Gabby_Bernstein_fekvo.jpg
Kultúra Minden napra Gyógyító Üzenet Könyvajánló
Magazin » Üzenet » A GYÓGYULÁS ANGYALSZÁRNYAKON ÉRKEZIK
A GYÓGYULÁS ANGYALSZÁRNYAKON ÉRKEZIK
A GYÓGYULÁS ANGYALSZÁRNYAKON ÉRKEZIK

Kérd az angyalok segítségét életed minden területén!

 2014-06-24  / MEGOSZTÁS: 

Mi van, ha mások gyógyításához kérsz segítséget az angyaloktól? Mondjuk, azt szeretnéd, hogy segítsenek egy rászoruló szeretteden, vagy a híradóban hallottál valakiről, akinek szíven ütött a sorsa. Tudd meg Doreen Virtue-tól!

Olvass bele Te is Doreen Virtue GYÓGYÍTÁS ANGYALOKKAL c. könyvébe!

"...Nem képzelődsz. Az angyalok valóban itt vannak közöttünk. Jelenlétük dominánsabb, mint valaha. Egyre több ember számol be arról, hogy találkozott ezekkel az égi lényekkel. Találkozásaik során az angyaloktól aktuális élethelyzetükkel kapcsolatos üzenetet, gyógyító energiát és életmentő segítséget kaptak.


Miért jelent meg hirtelen ennyi angyal a földön? Részben azért, mert isteni segítségért imádkoztunk, részben pedig azért, mert Isten és az angyalok pontosan tudják, hogy eljött az ideje, hogy meggyógyítsuk magunkat, életünket és az egész világot. Az ezredforduló idején az angyalok segítenek megbirkózni a kihívásokkal és a csapásokkal, amelyek megakadályozzák, hogy magasabb szinten létezhessünk.
DoreenAz angyalok azért jönnek el hozzánk, hogy megtanuljuk: Isten szeretete a válasz minden kérdésre és problémára. Felszabadítanak bennünket a félelem negatív hatása alól. Az angyalok rendkívüli gyógyító erővel bírnak. Ha együttműködsz velük, felgyorsíthatod gyógyításuk hatását. Minél többször hívjuk be az angyalokat életünkbe, az annál hamarabb tükrözi vissza a mennyország ragyogását.
Az angyalok gyógyító ereje határtalan. Segítenek meggyógyítani emberi kapcsolatainkat, karrierrel kapcsolatos problémáinkat, pénzügyi helyzetünket, lakhatási gondjainkat, és képesek elhárítani bármilyen más, számunkra zavaró körülményt.

Ha segíteni szeretnénk az angyaloknak abban, hogy segítsenek nekünk, csupán az alábbi egyszerű lépéseket kell követnünk:

1. Kérd! – A szabad akarat törvénye kimondja, hogy az angyalok kifejezett engedélyünk nélkül nem avatkozhatnak bele az életünkben zajló eseményekbe. Kivételt képez, ha életveszélyes helyzetbe kerülünk, és még nincs itt az ideje, hogy itthagyjuk ezt a földi világot. Minden más esetben kifejezetten kérnünk kell a segítségüket.
Most bizonyára azon tűnődsz, hogyan kérhetnéd az angyalok segítségét. Nincs szükség ehhez különleges megszólításra. Egyszerűen gondold ezt: Angyalok!, és azonnal válaszolnak hívó szavadra. Mindannyiunknak van két vagy több őrangyalunk, akik születésünktől halálunk pillanatáig kísérik utunkat. Bármit teszel, mondasz vagy gondolsz, az angyalok soha nem hagynak cserben, és szeretetük is teljes mértékben független cselekedeteidtől. Feltétel nélkül és kimondhatatlanul szeretnek téged!

Kérhetsz további angyalokat is. Fordulhatsz Istenhez, hogy küldjön hozzád angyalokat, vagy közvetlenül az angyalokat is megkérheted, hogy segítsenek neked. Mindegy, melyik utat választod, mert az angyalok mindig Isten akaratának engedelmeskednek. Isten pedig azt akarja, hogy az angyalok mindig a rendelkezésedre álljanak, valahányszor szükséged van rájuk.

2. Add át a problémádat! – Mielőtt Isten és az angyalok megoldhatnák aktuális problémádat, teljesen át kell adnod nekik. Ezt leginkább egy levél feladásához tudnám hasonlítani. Ki kell adnod a kezedből a levelet, hogy a posta kézbesíthesse a címzettnek. Oly gyakran kérünk Istentől segítséget. Mégsem hagyjuk, hogy az angyalok segítsenek, mert két kézzel kapaszkodunk a problémánkba, és ezzel akadályt gördítünk segítő szándékuk útjába. Ha tényleg segítségre vágysz, engedd el és add át a problémát Istennek és az angyaloknak!

3. Bízz Istenben! – Nem adhatunk pontos instrukciókat Istennek és az angyaloknak az általunk várt megoldással kapcsolatban. Bízz benne, hogy Isten végtelen bölcsessége és kreativitása jobb megoldást fog találni számodra, mint amilyen egy földi halandónak egyáltalán eszébe juthat. Vésd az eszedbe: Isten azt akarja, hogy boldog légy.

4. Kövesd az isteni iránymutatást! Miután átadtad a problémát Istennek és az angyaloknak, néhány dolgot te is tehetsz a probléma megoldása érdekében. Ehhez iránymutatást fogsz kapni egy sugallaton, álmon, látomáson vagy hatodik érzékeden keresztül.

Ha bizonytalan vagy az üzenetek eredetét illetően, kérj megerősítést Istentől. Isten és az angyalok mindig szeretetteljes és támogató üzeneteket küldenek neked. Ha ijesztő vagy sértő iránymutatást kapsz, semmi esetre se kövesd! Ha Isten ott van a szívünkben és a gondolatainkban, nem kell aggódnunk, hogy a bukott angyalok keresztezik az utunkat. Az isteni szeretet az egyetlen létező erő. A félelem és sötétség gondolatformái pusztán illúziók. Csak akkor árthatnak nekünk, ha energiát adunk nekik. Ezért miután segítséget kértél az angyaloktól, keresd az isteni iránymutatás üzeneteit, amelyek elvezetnek az adott helyzet optimális megoldásához. Az iránymutatás jelenti a választ az imádra.
Segíts magadon, és Isten is megsegít. Néha ez bizonyos dolgok megtételét kívánja tőled. Az angyalok például azt kérik majd, hogy menj el egy bizonyos helyre, vagy hívj fel valakit.

Más esetben szívedre és elmédre lesz szükség, például, amikor az angyalok azt kérik, bocsáss meg valakinek vagy akár saját magadnak. Bármilyen üzenetet közvetítsenek is neked, tudd, hogy azok forrása mindig minden gyógyítás és megoldás Forrása. Az iránymutatást követve élethelyzeted teljes mértékben meg fog oldódni.

Az angyalok számára nem létezik túl egyszerű vagy túl bonyolult feladat. Akár parkolóhelyet keresel, akár pénzre van szükséged a számláid kifizetéséhez, vagy jobb egészségre vágysz, az angyalok boldogan támogatják erőfeszítéseidet. Legnagyobb örömük az, ha boldognak látnak, ezért bármit megtesznek, amivel jókedvre deríthetnek, feltéve, hogy az nem akadályozza Isten szándékait. Tulajdonképpen azért születtél erre a földre, hogy boldog légy. Megérdemled a boldogságot."

 

Keresd Doreen Virtue: GYÓGYÍTÁS ANGYALOKKAL c. könyvét az Édesvíz Webáruházban!

Olvass bele a könyvbe SRIBD oldalunkon!