Previous
  • Édesítsd meg az életed!
  • Kinek mit adott az Elbűvölő NŐ
  • Jobban, mint valaha
  • Gyógynövények
  • Árcsökkentő akció
  • Az Ájurvédáról néhány mondatban
  • Virágterápia
  • Kalandra fel, kövesd Pam tanácsait!
Next
/files/edesviz/Gabby_Bernstein_fekvo.jpg
/files/edesviz/Marie_Forleo_235.jpg
/files/edesviz/Gretchen_Rubin_235.jpg
/files/edesviz/gyogynovenyek_kiem11.jpg
/files/edesviz/arcsokkento_felirat.jpg
/files/edesviz/DrVasantLad2.jpg
/files/edesviz/Konyvajanlo/viragterapia3.jpg
/files/edesviz/Gabby_Bernstein_fekvo.jpg
Kultúra Minden napra Gyógyító Üzenet Könyvajánló
Magazin » Könyvajánló » A jót magadhoz vonzhatod
A jót magadhoz vonzhatod
A jót magadhoz vonzhatod

Próbáld csak ki!

 2010-11-15  / MEGOSZTÁS: 

Aki olvasta A Titok című Byrne-könyvet, lehet, hogy észrevette, hogy sok-sok idézet van a szövegben, régi mesterektől, íróktól, tudósoktól, akik éltek az elmúlt évszázadok során mindannyian beszéltek az embert előrevivő titkokról, ami fejlődésében segíti az emberiséget… A mai guruk megerősítik ezt az ősi tudást, azzal, egy helyre szedik össze ezeket a bölcsességeket. Ez hatékony módja annak, hogyan tanítson minket a vonzás törvénye. Byrne most fellebbenti a fátylat Az Erőről is: ez nem más, mint a szeretet. Ebben a műben is támaszkodik a régiek bölcsességére. A titok igen egyszerű: szeress – mindent és mindenkit, először azonban önmagad.

Minden munkánkban egy végtelen erő hajt bennünket, embereket. Mindannyiunkra pontosan ugyanazok a törvények vonatkoznak. A természeti törvények az univerzumban mindenütt ugyanolyanok, így nem okozott nehézséget elküldeni az embereket a Holdra. Amikor ezt olvassuk a képernyőn, nem gondolunk arra, hogy velünk együtt ezrek és ezrek olvashatják egyszerre ezeket a sorokat.

November tizenegyedikén a Vörös Oroszlán (Bp., Móricz Zsigmond körtér) teázóban az Édesvíz Kiadó útjára bocsátotta Az Erő c. új Byrne könyv magyar nyelvű változatát. A könyvet az Édesvíz Kiadó boltjában (Bp., József körút) és más könyvesboltokban megvehetik, vagy webáruházunkból kedvezménnyel megrendelhetik.

A másodperc töredéke alatt kommunikálhatunk a bolygó bármelyik pontjával – mikor állt ez az ember rendelkezésére? Vajon nem titkokat tártak fel az emberek az erő segítségével, hogy ez így legyen? Vajon bennünket akadályoz-e valami abban, hogy saját teljesítőképességünk hegyén elinduljunk felfelé?

– Bármit is adsz önmagadból az életben, ugyanazt kapod vissza. Adj valami pozitívat, és pozitív dolgot kapsz vissza – adj valami negatívat, és negatív dolgot kapsz vissza.
– Az élet nem egyszerűen megtörténik veled – minden egyes dolgot annak megfelelően kapsz, hogy te mit adtál.
– Gondolataid és érzéseid, akár jók, akár rosszak, olyan automatikusan és pontosan térnek vissza hozzád, mint a visszhang.
– Azok az emberek, akiknek nagyszerű az életük, többet gondolnak arra, amit szeretnek, és gyakrabban is beszélnek róla, mint arról, amit nem szeretnek!
– Mindig a napi jó hírekről beszélj. Arról beszélj, amit szeretsz. És vonzd magadhoz, amit szeretsz.
– Rendelkezésedre áll a határtalan képesség, hogy arra gondolj, és arról beszélj, amit szeretsz, vagyis egy határtalan képesség arra, hogy csupa jó dolgot teremts az életedben!
(Gondolatok Az Erő-ből)

A Nagy Élet titkát a vonzás törvénye rejti – tárjuk fel önmagunk és mindenki számára.

A gondolatok mágneses ereje, frekvenciája mindent, ami hasonló, magához vonz – ez a vonzóerő az ego lebontásával és a szeretet kiterjesztésével azonos. Minden, amit kiküldesz, minden hasonlót magához vonz, előbb-utóbb. A jó a jót, a rossz a rosszat – ilyen egyszerű.
Minden, amit elengedsz a szívedből, elmédből, visszatér a forrásához. Olyan vagy, mint egy emberi adótorony, aminek a frekvenciáját az éppen aktuális gondolat határozza meg. Ha meg szeretnél változtatni valamit az életedben, meg kell változtatnod gondolataid frekvenciáját.  Az aktuális gondolatok a jövődet jelentik.

Az, amin a legtöbbet gondolkodsz, leginkább az fog megjelenni az életedben. Felelős vagy minden gondolatodért.