Kiemelt ajánlatok

Hírlevél

Iratkozzon fel az Édesvíz kiadó különböző témájú hírleveleire!
Hírlevél feliratkozáshoz kérjük lépjen be vagy regisztráljon az Édesvíz webáruházban.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


K: Mi is pontosan a Kinslow-rendszer?


V: A Kinslow-rendszer a sikeres élet új, izgalmas megközelítési módja, amelyet mindenki képes elsajátítani. Lényege a Kvantumszinkronizáció, egy teljesen természetes technika, amely azonnali gyógyulást és harmóniát eredményez a testben, az elmében és a szellemben.
A rendszer teljes egészt alkot, sikeresen alkalmazhatjuk önbizalmunk, kreativitásunk, jólétünk és boldogságunk fokozására. A Kinslow-rendszerben az a leghihetetlenebb, hogy segíthetünk vele meggyógyítani mások életét is.
 
K: Hogyan részesülhetek a Kinslow-rendszer áldásaiból?

V: Mivel a Kinslow-rendszer az elme legmélyebb, legfinomabb szintjein működik, ahol a béke és a harmónia lakik, békés, harmonizáló hatással van mindenre, amit csinálunk. Azzal kezdődik, hogy rendezi a gondolatainkat, valamint erőt és célt ad kifejezésükhöz. Ez a megnövekedett energia és rend aztán kiáramlik, és megnyugtatja, meggyógyítja a testet. Innen aztán életerővel, bölcsességgel és derűvel tölti el életünk minden területét, a munkától kezdve a családon és a szerelmi kapcsolatokon keresztül a pihenésig, a tanulásig, de még az átfogóbb spirituális összefüggések kereséséig is. Az eredmények gyorsan jelentkeznek.
 
K: Hogyan sajátíthatjuk el a Kinslow-rendszert?


V: Nagyon könnyű megtanulni, hogyan érhetünk el egészséget és bőséget a Kinslow-rendszer segítségével. Az első lépés a Kvantumszinkronizáció – megtanulni, hogyan működjünk könnyedén az elmének ezen a legmélyebb, legrendezettebb szintjén. Ez tulajdonképpen annyira egyszerű és természetes, hogy megtanulható pusztán azáltal, hogy elolvasunk egy kvantumszinkronizációs könyvet, meghallgatunk egy ilyen CD-t, vagy – és ez a legszórakoztatóbb – részt veszünk egy kvantumszinkronizációs szemináriumon. Jelenleg én vagyok az egyetlen, aki kvantumszinkronizációs képzéseket tart, de számos országban.
 
K: Hogyan jött létre a Kinslow-rendszer?

V: A Kinslow-rendszer a nyugati és keleti gyógyító technikák, illetve a kvantumfizika és a relativitáselmélet alapelveinek egyedülálló ötvözéséből született. Konkrétan abból, hogy negyven évig sikertelenül próbáltam „rendbe rakni” a dolgokat. Úgy gondoltam, „az életnek nem volna szabad ilyen keménynek lennie”. Aztán hatvanegy éves koromban villámként hasított belém a felismerés, hogy a legproduktívabb időszakaimban mindig könnyed és mesterkéletlen voltam, gördülékenyen működtem. Ezzel a felismeréssel együtt jöttem rá, hogyan lehet erőfeszítésektől mentes életet élni egy zaklatott világban. Ezt hívjuk Kinslow-rendszernek.
 
K: Mi a különbség a Kinslow-rendszer és a hasonló gyógyító módszerek között?

V: Először is azt kell felismernünk, hogy a Kinslow-rendszer több, mint egy érzelmi és testi problémákat gyógyító módszer. Tekinthetjük úgy, mint egy exkluzív gyógyító csomagot a test, a lélek és a szellem számára, de alkalmazhatjuk a párkapcsolatok, a munka, a tanulás, a pihenés területén, vagy mások gyógyítására is, beleértve gyerekeinket, barátainkat, sőt házi kedvenceinket is. A közvetlen gyógyítás alkalmazását a Kinslow-rendszerben Kvantumszinkronizációnak hívjuk. Egyedülálló a többi gyógyító módszerhez képest. A hagyományos gyógyító módszereknél mindig energia áramlik a gyógyítóból vagy rajta keresztül. A kvantumszinkronizációs kezelés kezdeményezője csupán beindítja a folyamatot, azután figyeli, ahogy a gyógyulás könnyedén és biztonságosan bekövetkezik, azonnali eredményeket hozva.
.
K:  Hogyan lehetne a legjobban elmagyarázni a Kinslow-rendszert másoknak, különösen azoknak, akik esetleg szkeptikusak vele szemben?

V: A Kinslow-rendszert a legjobban a pihenés felől lehet megközelíteni. A pihenés egyetemes gyógyító. Minél mélyebb a pihenés, annál mélyebb a gyógyulás. Amikor valaki Kvantumszinkronizációt végez, a lehető legmélyebb, még a mély alvásnál is mélyebb pihenést tapasztal meg. Ez a nagyon mély pihenés pár pillanat vagy perc alatt nagyon mély gyógyulást eredményez. Nincs hozzá szükség semmilyen különleges tehetségre vagy képzésre, mivel ez mindenki számára természetes, csak fel kell ismernie.
 
K: Mi a különbség a különféle kvantumszinkronizációs technikák, mint például a Háromszögelés vagy a Kvantumszándék és az egyes alkalmazásaik, mint a távgyógyítás vagy a pénzügyi Kvantumszinkronizáció között?


V: Ahhoz, hogy a tudásunk teljes legyen, meg kell értenünk, amit tudni akarunk, és meg is kell tapasztalnunk a gyakorlatban. A megértés és a gyakorlati tapasztalat egymásra épülnek. Ha egy vastag falat akarunk építeni, szükségünk lesz mind téglára, mind pedig habarcsra. A Kinslow-rendszer habarcsa olyan alaptechnikákból áll össze, mint az Örömérzés, a Kvantumszinkronizáció, a Kvantumtudat és a Kvantumszándék. A téglák pedig az éber élet kvantumszinkronizációs alapelvei, amelyek éltetik, támogatják az embert, és a nagyobb szabadság, energia és bölcsesség felé vezérlik.
 
K: A Kinslow-rendszer egyik kulcsfontosságú eleme az a jelenség, amelyet Ön Örömérzésnek nevezett el. Mi is ez pontosan? 

V: Az Örömérzés nagyon különleges szerepet játszik az ember életében. A legtöbbször talán észre sem vesszük, mivel annyira lekötnek a hétköznapok gondjai-bajai. Pedig ott van az mindig, és csak arra vár, hogy felismerjük. A Kvantumszinkronizáció az a folyamat, amely során felismerjük az Örömérzést. Ez nem filozófia, hanem annak az örömnek, békének és szeretetnek a közvetlen megtapasztalása, amely valójában vagyunk. Ha tudatosítjuk magunkban az Örömérzés jelenlétét, az kifelé is megnyilvánul, életünk minden területén segít és vezet minket.
 
K: Van-e olyan területe az életnek, ahol kimondottan nem szabad alkalmazni a Kinslow-rendszer alapelveit?

V: Egyáltalán nincs. Sőt, a Kinslow-rendszer alkalmazkodik vágyainkhoz és szükségleteinkhez. Ez azért van így, mert technikái valójában abban segítenek, hogy világosan tudatosítsuk, mi minden történik az elme mélyebb, csöndesebb szintjein. Hadd emlékeztessek rá, hogy mindenkiben eleve benne van minden, ami ahhoz kell, hogy megfeleljünk a kihívásoknak, és nagyobb kreativitásunk, több energiánk, boldogabb és egészségesebb életünk legyen. Csak akkor tapasztaljuk úgy, hogy megbomlott a külső harmónia, ha elveszítjük a kapcsolatot a belső harmóniánkkal. A Kinslow-rendszer személyre szabottan segít megtalálni a belső békét és a külső gazdagságot.