Monika Carless író, szerző

Monika Carless

Legfőbb feladatának tekinti, hogy segítsen a nőknek megtapasztalni a szuverenitásukban és félelem nélküli hitelességükben rejlő erőt.

A kapcsolatok szakértőjeként az archetípusokon, a mítoszokon és az öngyógyító gyakorlatokon keresztül történő változásban, továbbá – női energiáink felébresztésével és egy fenntartható életmód kialakításával – életcélunk meghatározásában nyújt segítséget. Mentorálása az egyén egészét – testét, elméjét és szellemét – szólítja meg, miközben világos, intuitív útmutatást nyújt mindazok számára, akik hozzá fordulnak.

Az intuícióra és a gyógyításra összpontosító író és tanácsadó. Érzékenysége és elkötelezettsége az önismeret és az önfejlesztés iránt jellemzi munkásságát.

Írói Munkásság: Carless számos könyvet írt az önismeret, az önbizalom és a gyógyulás témaköreiről. Legismertebb művei közé tartozik a “The Dark Pool”, amely mélyen kutatja az emberi lélek rejtelmeit, valamint “Az anyaseb gyógyítása”, amelyben az anyai sebek gyógyításának fontosságát boncolgatja.

Intuíció és Gyógyítás: Carless képességeit intuíciójával és gyógyító jelenlétével egészíti ki. Munkássága során arra törekszik, hogy segítsen másoknak felfedezni belső erőforrásaikat és megérteni önmagukat.

Közösségi Jelenlét: A közösségi média és a saját weboldala révén Carless aktív kapcsolatot tart fenn olvasóival és követőivel, hogy inspiráló üzeneteit és tanácsait minél szélesebb körben eljuttathassa.

Monika Carless egy olyan író, aki nem csupán szavakkal, hanem munkájával és jelenlétével is segíti az embereket az önismeret útján.

Kategória: Önfejlesztés

A szerző eddig megjelent művei

Előjegyzés