Grandmaster Kevin Horsley nemzetközi szakmai előadó, a memória nagymestere és világrekorder. Író, szerző.

Grandmaster Kevin Horsley

Nemzetközi szakmai előadó, a memória nagymestere és világrekorder.

Az emberi elme lehetőségeit kutató több éves kutatása során, valamint a különböző cégekkel való együttműködés során azt tapasztalta, hogy hatalmas szakadék tátong az információszerzés és az információ felhasználása között.

Azt csinálja, hogy megosztja az alapvető gondolkodási eszközöket és a gyorsított tanulási módszereket, hogy ezt a szakadékot bezárja.

Beszédének, tréningjének és tréningjének célja, hogy egy tömör, szórakoztató és következetes üzenetet közöljön, amelyet könnyen felidézhet és használhat. Kevin számos szervezetben képezte magát Dél-Afrikában, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és a Közel-Keleten. Különféle csoportokkal beszélt, mint professzorok, orvosok, vállalkozók, aktuáriusok, mérnökök, jogászok, értékesítési szakemberek, pilóták, marketingesek, bányászok – valamint diákok és tudósok.

Kevin Horsley nem fenomenális memóriával és tanulási képességgel született. Diszlexiásnak bélyegezték, és nehezen tudta végigjárni az iskolát, küzdött azért, hogy olvasson, sőt, rövid ideig megőrizze az információkat. Csak miután befejezte az iskolát, tudatosan döntött úgy, hogy idejét és energiáját szellemi edzésre és önfejlesztésre fordítja.

Ez a döntés ébresztett benne szenvedélyt.

Az elmúlt 25 év során elemezte az elmét és a memóriát, valamint annak ragyogó képességét. Kevin az agy működésének és a memória működésének alapos tanulmányozása révén tudta leküzdeni tanulási nehézségeit.

Jelenleg egyike a világ első öt emberének, akit a Brain Trust adományozott az emlékezet nemzetközi nagymestere címmel, amelyet Fülöp Liechtenstein hercege, 1995. október 26-án közösen szentesített.

Kevin a Pi 10 000 számjegyének mátrixmemorizálásában is világrekorder.

A mátrix rekord az Everest néven ismert Memóriatesztekről.

Memória-világbajnokság érmes, Dél-Afrikát képviselte Londonban 1995-ben és 1999-ben, valamint 2003-ban Malajziában. A versenyen a valaha volt legmagasabb helyezést érte el, amit Afrikából és a déli féltekéről valaha is elért. Kevin mostanra visszavonult a versenytől, és megosztja üzenetét és tapasztalatait a közönséggel szerte a világon.

Kategória: Önfejlesztés

A szerző eddig megjelent művei

Előjegyzés