Erica Dhawan

Erica Dhawan

Erica Dhawan világszerte elismert vezetői szakértő és előadó, aki segít a szervezeteknek és a vezetőknek abban, hogy minél tovább kiaknázzák az innovációs lehetőségeket. Több mint 20 éve tanulmányozza az emberi innovációt és együttműködést.  A világ legjobb női előadója ezekben a témakörökben.

Világszerte tart előadásokat, például a Világgazdasági Fórumnak, különböző globális és amerikai vállalatoknak, egyesületeknek, sportcsapatoknak és kormányzati intézményeknek. A GlobalGurus által a világ egyik legjobb menedzsment szakértőjének nevezett Erica, a Cotential alapítója és vezérigazgatója. Ez a vállalat segít a vezetőknek és a szervezeteknek a 21. századi globális együttműködési készségekben rejlő lehetőségek felismerésében és felhasználásában. Két bestseller könyve jelent meg az együttműködés, a kommunikáció és a csapatmunka témakörében. Írásai tucatnyi kiadványban jelentek meg.

Félénk, introvertált indiai-amerikai lányként Pittsburghben nőtt fel, nehezen találta meg a helyét. Két nyelvvel és két kultúrával zsonglőrködve végül megtanulta azokat a készségeket, amelyekre szüksége volt ahhoz, hogy kapcsolatokat építsen a különbözőségeken ellenére. Gyermekkorában a kapcsolatteremtés iránti érdeklődése tudományos érdeklődéssé nőtte ki magát. Kutatási ösztöndíjasként vezetési és együttműködési kurzusokat tartott először a Harvardon, majd az MIT-n. Ez a kutatás arra  ösztönözte, hogy elindítsa saját előadói vállalkozását, és globális vállalattá fejlessze. A Harvard Kennedy Schoolban szerzett MPA, az MIT Sloan MBA és a Wharton Schoolban BS diplomát.

„Sikeremet egy olyan szupererőnek köszönhetem, amelyben mindannyian osztozunk: Kapcsolati intelligencia™.”

– Erica Dhawan –

Kategória: Önfejlesztés

A szerző eddig megjelent művei

Előjegyzés