Heidi Rose Robbins író, szerző

Heidi Rose Robbins

Heidi Rose Robbins író, költő, előadó és podcast műsorvezető. Munkásságának középpontjában az autentikus és ihletett életmód áll az asztrológia és a költészet ötvözésével.

25 éve hivatásos asztrológus, aki világszerte több ezer embernek segített abban, hogy hitelesebben és tisztábban éljenek. Két podcastot vezet, a THE RADIANCE PROJECT-et, amelyben a költészet és az asztrológia jelenik meg, valamint a CHART YOUR CAREER-t, Ellen Fondilerrel közösen. Több TedX-rendezvényen is szerepelt költőként, és két verseskötet szerzője. Évente kétszer elvonulásokat is vezet azoknak, akik szeretnének mélyebben belemerülni a munkásságába. Emellett a kaliforniai Big Surban található Esalen tanszék vendégtanára.

A One Idea Press adta ki 12 könyvből álló The Zodiac Love Letters című sorozatát, a Chronicle kiadónál pedig megjelent új könyve, az Everyday Radiance – amely a napi Instagram-ajánlatain alapul.

Heidi az észak-dakotai Fargóban nőtt fel, ott ismerkedett meg a zodiákus jegyekkel. Saját magára úgy tekint, mint egy költőre, akinek égi térkép van a zsebében. Jelenleg Los Angelesben él férjével és két gyermekével.

Kategória: Ezotéria

A szerző eddig megjelent művei

Előjegyzés