Sherianna Boyle

Sherianna Boyle egy nemzetközileg elismert szerző, mentálhigiénés és spirituális tanácsadó, aki az érzelmi méregtelenítés (Emotional Detox) szakértője. Tizenegy könyvet írt, többek között a “The Four Gifts of Anxiety”-t, amelyet a Nemzeti Mentálhigiénés Szövetség is támogatott. Sherianna rendszeresen tart workshopokat neves wellness központokban, és több mint huszonöt év tapasztalattal rendelkezik a mentális egészség és wellness területén. Munkáját olyan médiumok ismerik el, mint a Psychology Today és a Yoga Journal.

Sherianna Boyle holisztikus megközelítése az érzelmi és mentális egészség javítására összpontosít, integrálva a spiritualitást és az önfejlesztést. Az Emotional Detox Coaching® és a Cleanse Method® módszerek alapítójaként olyan technikákat dolgozott ki, amelyek segítik az egyéneket az érzelmi blokkok feloldásában és a belső egyensúly megtalálásában. Ezek a módszerek ötvözik a tudományos kutatásokat a gyakorlati eszközökkel, hogy a résztvevők teljesebb és egészségesebb életet élhessenek.

Sherianna széles körben elismert munkássága és számos publikációja mellett oktatóként is tevékenykedik, online kurzusokat kínál, és podcastokat vezet, hogy elérje és támogassa a globális közösséget. Weboldalán további információkat találhatunk róla, munkájáról és elérhető programjairól, valamint betekintést nyerhetünk könyveibe és egyéb erőforrásaiba.

Kategória: Önfejlesztés

A szerző eddig megjelent művei

Előjegyzés