Hogyan gyógyulj a narcisztikus bántalmazásból?

Gyakorlati útmutató a szégyen feloldásához, a trauma feldolgozásához és a mérgező kapcsolatokból való felépüléshez
„Ragadd meg a lehetőséget: varázsolj a sötétségből fényt, a küzdelemből erőt, a fájdalomból értelmet. A bántalmazás nem a te hibád, és van remény arra, hogy újra – vagy életedben először – kiteljesedhess, akárhány éves is vagy.”

– Caroline Strawson

  A kezedben tartott könyv a narcisztikus bántalmazás gyógyításának bibliája. Caroline Strawson traumaterapeuta és coach könyve igazi mentőöv, amely feltárja előtted azokat a technikákat és gyakorlatokat, amelyek segítségével feloldhatod a szégyenérzetet, mély, idegrendszeri szinten gyógyulhatsz és újra összekapcsolódhatsz valódi éneddel. Könyve hasznos tudnivalókkal, inspirációval és reménnyel teli gyakorlati eszköztár. A szerző a traumafókuszú gyakorlatokat ötvözi a belső családrendszer (IFS) technikáival és a pozitív pszichológiával, hogy támogassanak a sérüléseidből való felépülésben.   Amivel ez a kötet gazdagíthat téged: – megismerheted a narcizmus dinamikáját, a kötődési stílusokat, és megtudhatod, melyek a fő érzelmi sérüléseid, és hogyan gyógyulhatsz fel a múltadból, – több mint 30 praktikus módszer és gyakorlat a narcisztikus bántalmazás hatásainak kezelésére, amelyek révén mérsékelheted a sérüléseid kiváltó okait, és fejlesztheted a belső gyermekeddel szembeni együttérzést és kedvességet (kérdőívek, idegrendszeri szabályozás, légzőgyakorlatok, meditáció és vizualizáció), – megtudhatod, hogyan növeld az erődet és ellenálló képességedet a pozitív pszichológia módszereivel.   A poszttraumás növekedés megvilágítja a pozitív változás lehetőségét, még olyan felfoghatatlan csapás ellenére is, mint amilyen a narcisztikus bántalmazás. Hidd el, benned is megvan az erő ahhoz, hogy sikeresen feldolgozd a múltbeli élményeidet, és ezeket a tapasztalatokat a fejlődésed és ellenállóképességed szolgálatába állítsd!  

Szerezd vissza a saját életed, gyógyítsd meg belső gyermekedet, lépj ki a narcisztikus bántalmazás árnyékából!

Alcím: Gyakorlati útmutató a szégyen feloldásához, a trauma feldolgozásához és a mérgező kapcsolatokból való felépüléshez
Oldalszám: 268
Megjelenés: 2024-09-18
ISBN: 9789635076024
Szerző: Caroline Strawson
Kötés: Puhafedeles
Méret: 135x205

Eredeti ár: 5 990 Ft

Ajándék könyv 10 000 Ft felett

Akciós ár:
4 792 Ft

Levásárolható hűségpontok!

Vásárlásaid után
automatikusan pontot kapsz.
Minden egyes vásárlásod kosárértékének 5%-át hűségpontok formájában visszakapod.

Személyes átvétel

Ingyenes átvétel boltunkban

Házhoz szállítás

2-5 munkanap

Biztonságos fizetés

Bankkártya, PayPal, Utánvét

„Ragadd meg a lehetőséget: varázsolj a sötétségből fényt, a küzdelemből erőt, a fájdalomból értelmet.

A bántalmazás nem a te hibád, és van remény arra, hogy újra – vagy életedben először – kiteljesedhess, akárhány éves is vagy.”

– Caroline Strawson

 

A kezedben tartott könyv a narcisztikus bántalmazás gyógyításának bibliája. Caroline Strawson traumaterapeuta és coach könyve igazi mentőöv, amely feltárja előtted azokat a technikákat és gyakorlatokat, amelyek segítségével feloldhatod a szégyenérzetet, mély, idegrendszeri szinten gyógyulhatsz és újra összekapcsolódhatsz valódi éneddel. Könyve hasznos tudnivalókkal, inspirációval és reménnyel teli gyakorlati eszköztár. A szerző a traumafókuszú gyakorlatokat ötvözi a belső családrendszer (IFS) technikáival és a pozitív pszichológiával, hogy támogassanak a sérüléseidből való felépülésben.

 

Amivel ez a kötet gazdagíthat téged:

– megismerheted a narcizmus dinamikáját, a kötődési stílusokat, és megtudhatod, melyek a fő érzelmi sérüléseid, és hogyan gyógyulhatsz fel a múltadból,

– több mint 30 praktikus módszer és gyakorlat a narcisztikus bántalmazás hatásainak kezelésére, amelyek révén mérsékelheted a sérüléseid kiváltó okait, és fejlesztheted a belső gyermekeddel szembeni együttérzést és kedvességet (kérdőívek, idegrendszeri szabályozás, légzőgyakorlatok, meditáció és vizualizáció),

– megtudhatod, hogyan növeld az erődet és ellenálló képességedet a pozitív pszichológia módszereivel.

 

A poszttraumás növekedés megvilágítja a pozitív változás lehetőségét, még olyan felfoghatatlan csapás ellenére is, mint amilyen a narcisztikus bántalmazás.

Hidd el, benned is megvan az erő ahhoz, hogy sikeresen feldolgozd a múltbeli élményeidet, és ezeket a tapasztalatokat a fejlődésed és ellenállóképességed szolgálatába állítsd!

 

Szerezd vissza a saját életed,
gyógyítsd meg belső gyermekedet,
lépj ki a narcisztikus bántalmazás árnyékából!

Caroline Strawson: Hogyan gyógyulj a narcisztikus bántalmazásból

Hogyan gyógyulj a narcisztikus bántalmazásból?

Original price was: 5 990 Ft.Current price is: 4 792 Ft.
Kosárba

Előjegyzés