Az erő láthatatlan tettei Cím: Az erő láthatatlan tettei
Szerző:
Kiadó: Édesvíz
Oldalszám: 264
Méret: 135x205
Kötés: Puhafedeles
ISBN: 9789635288614
Megjelenés: 2006-02-02

Az erő láthatatlan tettei

Az erő mindnyájunk számára elérhető. Képesek vagyunk megváltoztatni, jobbá tenni a világot, és az egyes emberek életét, akikkel találkozunk. Sokan éltek már át mágikus eseményeket, itt az ideje, hogy mi is részt vegyünk az erő láthatatlan tetteiben, és magunkhoz vonzzuk..., hogy továbbadhassuk a csodákat.

Minden, amit cselekszünk, mondunk, gondolunk és érzünk, számít. Az "én" útja magában foglalja a "mások" útját is. Minden emberi kapcsolat – a legjelentéktelenebbnek tűnő, rövid találkozás is – energiacserével jár. Minden találkozás alkalmával gyógyítás, spirituális fejlődés zajlik az erő láthatatlan tetteinek a segítségével. 

Az energiagyógyászatban immár több mint két évtizede úttörő szerepet vállaló Caroline Myss teljesen új dimenziókat nyit meg azáltal, hogy elmagyarázza, miként válik az ember a "csodák" hordozójává kedves, együtt érző és nemes lelkű cselekedetei, az erő láthatatlan tettei által.

Gyermekként néhányunk számára az angyalok és a szentek jelentették az első kapcsolatot a láthatatlan erővel. Ám a szerző egy ennél is hatalmasabb létezőre hívja fel a figyelmünket: az életerőre vagy kegyelemre, amely a Világegyetemet működteti. Ez a mérhetetlen, láthatatlan erő körbevesz és véd bennünket, bárhol is vagyunk.

Caroline számtalan megtörtént eseten keresztül mutatja be az együttérzés és a nagylelkűség gyakorlatának hét állomását, mert megfigyelte, hogy a mindennapok során adott-kapott segítség hét fő típusba sorolható, amelyek szorosan kapcsolódnak csakráinkhoz. Lebilincselő áttekintést ad az emberi testben lévő energiaközpontokról, illetve szerepükről a spirituális kegyelem és a hatalom terén. Mágikus és megkapó kézikönyve a bennünk lakozó legmélyebb, isteni erő bizonyítéka.


2.690 Ft 1.076 Ft 1076.0 HUF (60%)

2.562 Ft

SZÉPSÉGHIBÁS AKCIÓ

Megosztás