Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

CHARLIE JANE ANDERS

MINDEN MADÁR AZ ÉGEN

2017 legjobb sci-fi – fantasy regénye. Hugo- és Nebula-díj győztes!

Több sci-fi díjat nyert írónk Charlie Jane Anders regénye az életről, a szerelemről, a világvégéről – és a jövőnk kezdetéről szól.

A két főhősnek fogalma sincs arról, hogy valami rajtuk túlmutató kezdődött évekkel ezelőtt, aminek szánt szándéka, hogy a köztük lévő megmagyarázhatatlan kötelék jegyében erőik egyesítésével együtt mentsék meg a világot, vagy egy újabb sötét korszakba taszítsák azt.

TWIN PEAKS

LAURA PALMER TITKOS NAPLÓJA

MEGJELENÉS: AUGUSZTUS

A sorozat, melynek folytatását több millióan kísérik figyelemmel!

Twin Peaks, a város, ahol senki sem ártatlan

Laura legsötétebb bűneit, titkait, torz álmait és vágyait titkos naplójában őrzi. Ez a napló az angyali szépségű lány életét mutatja be 12 éves korától egészen 17 évesen bekövetkezett haláláig.

Laura Palmer titkos naplója – amely az alkotó, David Lynch lányának, Jennifer Lynchnek a műve – eredeti és hátborzongató, egyben tökéletes olvasmány azoknak, akik rajonganak a bizonytalansággal teli természetfeletti történetekért.

TWIN PEAKS

DALE COOPER NAPLÓJA

MEGJELENÉS: AUGUSZTUS

A különleges ügynök valódi arca a kávé és a fánk mögött.

Az ügynök 13. születésnapján kezdődő önéletrajzi írás különleges bepillantást nyújt ennek a rendkívül összetett, meghatározhatatlan, egyszersmind a munkáját nagy elhivatottsággal végző és nagylelkű férfinak a magánéletébe, aki egész Amerika figyelmét magára vonta.

Könyvek, melyeknek ott a helye minden Twin Peaks rajongó polcán.

VALERIAN

ÉS AZ EZER BOLYGÓ VÁROSA

A VÁRVA VÁRT MOZIFILM HIVATALOS KÖNYVVÁLTOZATA!

Luc Besson a közismert rendező/író most ismét a sci-fi szerelmeseit invitálja egy lenyűgöző utazásra az intergalaktkus városba: Alphába. A film a népszerű francia képregénysorozat alapján készült, amelyet 10 millió példányban adtak el. A két ügynök, Valerian és Laureline nem mindennapi küldetése, amelyben a feladat nem kevesebb, mint az emberiség megmentése.

Az egyik legnagyobb sci-fi klasszikus, az ÖTÖDIK ELEM alkotójának újdonsága könyv formájában is a Tiéd lehet!

ANAND DILVAR

RAB

TESTBE ZÁRT LÉLEK

A történet főhőse kómában fekszik egy kórházban, ám hall, lát és érzékel mindent maga körül – családjának tagjait, segítő és ártó szándékokat. Fizikai tehetetlensége látszólag nem enged neki válaszutat. Szellemi vezetője segítségével végiggondolja, újraéli életének jelentős eseményeit, kapcsolatait a szüleivel, testvéreivel, barátnőjével, a saját hozzáállását, és meglepve tapasztalja, hogy aki „börtönbe zárta” őt, az végül is saját maga volt.

A regényben azokról a félelmekről, vélt problémákról és leggyakoribb önpusztító tényezőkről és gondolatokról olvashatunk, melyek meggátolnak minket abban, hogy megleljük szabadságunkat és boldogságunkat.

kosár | 0

Válassz 1 DB AJÁNDÉK KÖNYVET