A benned élő gazdagság Cím: A benned élő gazdagság
Szerző:
Kiadó: Édesvíz
Oldalszám: 240
Méret: 135x205
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789635290970
Megjelenés: 2011-05-03

A benned élő gazdagság

Minden ember nagyobb hatalmú, mint hinné, vagy mint amit adott pillanatban mutat magából. Érdekes jellegzetessége ez az emberi természetnek: saját nagyságunkat több rétegnyi illúzió borítja, a lelkünk azonban folyton arra sarkall, hogy önmagunkba mélyedve rábukkanjunk a valóságra, és a világ elé tárjuk valódi nagyságunkat, rejtett kincseinket.

Bármelyik kincskereső egyetértene velem abban, hogy az első számú szabály: ásni kell. Ha térképed is van, annál jobb. Ez a könyv épp ezt kínálja neked: szerszámokat ad az ásáshoz és térképet, hogy minél könnyebben fel tudd tárni a hét titkos kincset.

Mi másért vennéd kezedbe ezt a könyvet, ha nem azért, mert egy hang azt duruzsolja a füledbe: több van benned, mint azt jelen pillanatban gondolod? Valahol a szíved mélyén érzed, hogy ha elolvasod ezt a könyvet, nagyszerűséged sokkal nyilvánvalóbbá fog válni. Ha pedig nemcsak az olvasásra összpontosítasz, hanem a kitűzött feladatokat is elvégzed, új ismeretekkel leszel gazdagabb, tapasztaltabbá válsz, és a látókörödet is kiszélesíted. Feltárod a rejtett kincseket, továbbá:

  • Megtanulod, hogyan teheted tökéletessé tested működését és az egészségedet.

  • Felfedezed, hogyan teremthetsz harmonikusabb kapcsolatokat és több szeretetet az életedben.

  • Erőfeszítés nélkül válsz vezéregyéniséggé.

  • Megtudod, hogyan alapozhatod meg az anyagi jólétedet, és ráébredsz, hogy mindenkinek – téged is beleértve – joga van a gazdagsághoz. 

  • A világ elé tárod szakmai képességeidet – azzal foglalkozol, amit szeretsz, és szereted azt, amivel foglalkozol.

3.290 Ft 987 Ft 987.0 HUF (70%)

3.133 Ft

Kívánságlista

Megosztás