Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Megosztás
Solara

Belépési pont

2 989 Ft 1 495 Ft(50%)

Cikkszám: 9789635289226 Kategóriák: , , , Címkék: ,

Manapság sok szó esik a felemelkedésről és a dimenzióváltásról. Ez a kézikönyv útlevélként szolgál, és belépést biztosít az új világba.

Solara újabb könyve jó lehetőség, hogy támpontokat kapjunk ebben a kissé egzaltált korban, amikor a tudás olyan mértékben ömlik ránk, hogy csak kapkodjuk a fejünket, és nem tudjuk, mit kezdjünk vele.

Manapság úgy tűnik, egyre gyakoribb a planetáris aktiválás, és mintha havonta nyílna egy-egy újabb csillagkapu. Bővelkedünk elméletekben, amelyek az ufók beavatkozásától kezdve a fizikai testünkből való kiszabadulásig terjednek. De hova juttat bennünket a közelgő felemelkedés? Talán egy nagy űrhajóra vagy egy másik dimenzióba? Úgy tűnik, mindenki rendelkezik a válasz egy részével, ez a temérdek információ mégsem áramlik eléggé együtt ahhoz, hogy egy egységes egészt alkosson. A Belépési pont rendet teremt ebben a káoszban.

Egy Új Világ várja, hogy megszülessen. Ezt fizikai testünkben kell megtapasztalnunk, ezen a bolygón. Egy Új Világ várja, hogy mi adjunk neki életet. Az energia egy olyan rezgéstartományában található, amelyet Láthatatlannak nevezünk. Ha fel akarjuk fedezni új jövőnket, ha sugárzóan erő- és szeretetteljes életet akarunk élni, meg kell tanulnunk megismerni a Láthatatlant. Ez a kézikönyv útlevélként szolgál, és belépést biztosít egy új területre, amelyet még nem ismerünk…

Cím:Belépési pont
SzerzőSolara
Oldalak száma288
Méret135x205
KötésKeménytáblás
ISBN9789635289226
Megjelenés2006-11-28
× Az áldozat mágiája
1

x

2 490 Ft 1 494 Ft
Összesen : 1 494 Ft (ÁFA-val)

Kosár megtekintése Fizetés

Válassz 1 DB AJÁNDÉK KÖNYVET