Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció
Megosztás
Don Miguel Ruiz, Don José Ruiz

Az öt egyezség

4 490 Ft 1 796 Ft(60%)

Képzeld el, hogy teljesen új módon élsz – egy olyan életet, ahol teljesen szabad vagy, azért, hogy az légy, aki valójában vagy. Többé nem aszerint vezeted az életed, hogy mások mit gondolhatnak rólad.

A Négy egyezség egyszerű, de annál mélyrehatóbb üzenete millióknak tanította meg, hogyan léphetünk ki tudatalattink szenvedést okozó egyezségeiből. Az öt egyezség egyfajta folytatás, amit a szerző fiával, Jose Ruizzal közösen írt.

Képesek vagyunk emlékezni arra, kik voltunk, amikor erre a világra érkeztünk? Miguel és Jose Ruiz által most bizonyítást nyer, hogy miután felszabadítjuk magunkat önként vállalt megállapodásaink súlya alól, a valóság mélyebb megismerésének lehetősége nyílik meg előttünk. Ez a könyv elvezet minket életünk transzformációjának utolsó fázisáig; a pontig, ahol rátalálhatunk eredendő önmagunkra, és visszatérhetünk ahhoz, akik születésünk pillanatában voltunk.

Tedd az öt egyezséget az életmódoddá, és hamarosan saját mennyországod álmában fogsz élni:

  • Legyenek tiszta szándékúak a szavaid
  • Semmit ne vegyél személyeskedésnek
  • Ne feltételezz semmit
  • Mindig tedd meg a tőled telhető legjobbat
  • Légy szkeptikus, de tanulj meg meghallgatni másokat

Miguel Ruiz megkerülhetetlen alakja az ezoterikus világirodalomnak. Művei kiemelkedő jelentőségűek, hiszen az ősi mexikói sámán kultúra tanításait és bölcsességeit közvetítik számunkra.

Cím:Az öt egyezség
SzerzőDon Miguel Ruiz, Don José Ruiz
Oldalak száma255
Méret127x177,8
KötésKeménytáblás
ISBN9789635070305
Megjelenés2019-10-29

Érdekelhetnek még…

kosár | 0