Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció
Megosztás
Esther és Jerry Hicks

Belépés a vonzás örvényébe + CD

3 990 Ft 2 594 Ft(35%)

Ha jobb közérzetre vágysz, tulajdonképpen csak egyvalamit kell tenned: összhangba kerülni Forrásod Energiájával.

Abraham emlékeztet rá, hogy valójában fizikai testbe összpontosult Forrásenergia vagy, s ha szeretnél azzá az örömteli lénnyé válni, akinek születtél, akkor tudatos kapcsolatot kell kialakítanod ezzel a Nem-Fizikai részeddel. Abraham ezt az összehangolódást nevezi úgy, hogy elmerülés az Örvényben.

Az Örvényhez fűződő létfontosságú viszonyod az égvilágon mindenre kihatással van – jó testi közérzetedtől kezdve elméd világosságán és a hozzád áradó bőségen keresztül egészen emberi kapcsolataidig. Így hát minden napodat annak az elsődleges szándéknak kell vezérelnie, hogy elmerülj az Örvényben. Ennek érdekében Abraham szeretetteljes és részletes útmutatást nyújtott Jerry és Esther Hicksnek egy újszerű és értékes eszköz létrehozásához, amely segít belépni az Örvénybe – ezt tartod most a kezedben.

A CD-n található egyedülálló felvétel hatékony irányított napi meditációkat tartalmaz, amelyek segítenek elmerülnöd a teremtés Örvényében életed négy alapvető fontosságú területén: általános jóllét, anyagi bőség, testi jóllét és kapcsolatok.

Cím:Belépés a vonzás örvényébe + CD
SzerzőEsther és Jerry Hicks
Oldalak száma155
Méret143x164
KötésKeménytáblás
ISBN9789635291120
Megjelenés2017-09-12
kosár | 0