Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció
Megosztás
Christie Golden

Valerian (Bluemoon)

3 290 Ft 987 Ft(70%)

Cikkszám: 9789635297375 Kategóriák: , , , Címkék: , ,

A várva várt mozifilm hivatalos könyvváltozata! Luc Besson a közismert rendező/író most ismét a sci-fi szerelmeseit invitálja egy lenyűgöző utazásra az intergalaktikus városba: Alphába. Az egyik legnagyobb sci-fi klasszikus, az Ötödik elem alkotójának újdonsága könyv formájában is a Tiéd lehet!

A 28. században Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Delevingne) feladata a jog és a rend fenntartása az univerzum emberlakta területein. A védelmi miniszter megbízásából a két téridőügynök az Alfára utazik – arra a szüntelen növekvő és fejlődő űrállomásra, amelyhez évszázadokon keresztül százával csatlakoztak a földönkívüli lények, hogy megosszák egymással tudásukat, ismereteiket és megismerjék egymás kultúráját.

De az Alfa szívében titokzatos, sötét erő szunnyad, amely kitörni készül és puszta létében fenyegeti a békeszerető lények harmonikus együttműködésének csodálatos szimbólumává vált űrállomást, ismertebb nevén az Ezer Bolygó Városát. Valerian és Laureline versenyt futnak az idővel, hogy fényt derítsenek a rejtélyre és megóvják a pusztulástól az Alfát, s ezzel megmentsék az egész világegyetem jövőjét.

Cím:Valerian (Bluemoon)
SzerzőChristie Golden
Oldalak száma277
Méret135x205
KötésPuhafedeles
ISBN9789635297375
Megjelenés2017-07-21

Érdekelhetnek még…

kosár | 0