Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció
Megosztás
Guillermo del Toro, Daniel Kraus

A víz érintése (Bluemoon)

3 489 Ft 1 047 Ft(70%)

Cikkszám: 9789635298044 Kategóriák: , , , Címkék: , ,

Richard Strickland egy küldetéssel van megbízva, a Dél-Amerikai esőerdők sűrűjében kell megtalálni egy titokzatos „Lényt”, amiről a helyi törzsek legendái és mondái is rettegéssel beszélnek. Strickland missziója nem egyszerű és nem veszélytelen. Kitartó erőfeszítések árán rátalálnak a dzsungel mélyén a „Teremtményre”, amit korábban még elképzelni sem tudtak.

A kétéltű lényt a baltimore-i Occam Űrkutató Központba szállítják, ahol kísérleteknek vetik alá. Ekkor a történet nem várt fordulatot vesz. A lény és az intézet egyik női alkalmazottja között romantikus szerelem bontakozik ki. Furcsa kettősük románcát még inkább megnehezíti, hogy Elisa némasága miatt jelnyelven tudnak kommunikálni.

Számtalan akció követi egymást, és ahogy a nem mindennapi történet szálai bonyolódnak, azt vesszük észre, hogy annyira szívünkbe zártuk az Amazonas mélyéről származó földöntúli élőlényt, hogy az ő sorsáért izgulunk.

„Az utolsó percig káprázatos.” – The Daily Beast

„Egy vizuálisan és érzelmileg elragadó történet, amely meleg ölelésre találhat egy fantáziadús kalandra éhes közönség karjaiban.” – The Hollywood Reporter

A Guillermo del Toro és Daniel Kraus története alapján készült film 2018 januárjában hét jelölést követően két Golden Globe-díjat kapott.

Cím:A víz érintése (Bluemoon)
SzerzőGuillermo del Toro, Daniel Kraus
Oldalak száma365
Méret135x205
KötésPuhafedeles
ISBN9789635298044
Megjelenés2018-02-27

Érdekelhetnek még…

kosár | 0