Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció
Megosztás
Jessica Shattuck

Nők a kastélyban (Bluemoon)

3 990 Ft 1 197 Ft(70%)

Cikkszám: 9789635298457 Kategóriák: , , , Címkék: ,

A három özvegy története a második világháború végén játszódik egy omladozó bajor kastélyban, amely egykoron a német társadalom krémjének adott otthont. A náci Németország vereségének romjain él Marianne von Lingenfels, a férje felmenőihez tartozott és egykor impozáns, ám mára roskadozó kastélyban.

Marianne az 1944. július 20-án Adolf Hitler megölésére szőtt sikertelen gyilkossági terv miatt kivégzett ellenálló felesége. Eltökélte, hogy betartja a férje bátor társainak tett ígértét: megtalálja és megvédi a feleségüket, az ellenállás többi özvegyét.

Először a hatéves Martint, legkedvesebb gyerekkori barátja fiát menti meg egy náci átnevelő intézetből. Később Aniát keresi meg, egy másik ellenálló feleségét, aki két fiával menekültként tengődik a sok tábor egyikében. Marianne lépésről lépésre építi fel ezt a szokatlan családot férje ellenállási mozgalmának romjaiból, miközben teljesen biztos benne, hogy közös fájdalmuk és a körülmények összetartják majd őket. Hamarosan rá kell döbbennie azonban, hogy a múltja fekete-fehér és elvekben gazdag világa megváltozott, és olyan titkok, sötét szenvedélyek szövik át, amik könnyedén szétszakíthatják új családját.

Cím:Nők a kastélyban (Bluemoon)
SzerzőJessica Shattuck
Oldalak száma380
Méret135x205
KötésKeménytáblás
ISBN9789635298457
Megjelenés2018-04-24
kosár | 0