Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Megosztás
David A. Phillips

Számmisztika

Ft nan Ft

Cikkszám: 9789635291960 Kategóriák: , , Címkék: ,

Az emberek általában csupán mennyiségek szimbólumaként tekintenek a számokra, ám ha tágabb, metafizikai értelemben vizsgálódunk, a számok sokkal mélyebb jelentéssel bírnak.

A számmisztika fellebbenti a fátylat az életünket meghatározó számok mögött meghúzódó jelentésről. Segítségével megérthetjük a numerológiai minták és az anyagi helyzetünk, egészségi állapotunk és általános jóllétünk között fennálló kapcsolatot.

A számok világában való megmerítkezés egyszerű és pontos eszközt biztosít, amelynek segítségével úgy dolgozhatjuk fel saját élményanyagunkat, mintha egy térképen navigálnánk eddig járatlan utakon.

David A. Phillips (1934-1983) élete során egy tucatnyi könyvet írt. Az egészségügy és a táplálkozástan területén felhalmozott tudását doktori disszertációjában foglalta össze. A világ minden táján tartott előadást a számmisztikáról, amelyekben az egészségügy és a személyiségfejlődés területén egy élethosszon át összegyűjtött tapasztalatait osztotta meg. Sokan a világ első számú numerológusaként tartották számon.

Cím:Számmisztika
SzerzőDavid A. Phillips
Oldalak száma252
Méret135x205
KötésPuhafedeles
ISBN9789635291960
Megjelenés2015-08-18

Érdekelhetnek még…

kosár | 0