Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció!
Megosztás
Szepes Mária

A szerelem mágiája

2 290 Ft 1 603 Ft(30%)

Cikkszám: 9789635293896 Kategóriák: , , , , Címkék: , , ,

Tudd meg, milyen módon lehet egy hűséges sors-remekművet felépíteni, továbbá, hogy mi az amivel sokan maguk rombolják le e legfontosabb kapcsolatukat.

„Próbáljanak nem csupán az érzékeikkel választani, noha az is fontos része ifjúi lángolásuknak. Önmagában azonban soha nem kötőanyag. A pszichikai-szellemi összetartozás, közös érdeklődés nélkülözhetetlen része az egyesülésnek, egymásban megtámaszkodó örömnek”.

Bármilyen különösen hangzik is, az életünket átszövő egyik legfontosabb jelenségnek, a szerelemnek is van mágiája. Ez nem olyan varázslat, amely valamiféle bájitalban található, hanem a lelkünk mélyén gyökeredzik, és belőle bontja szirmait az igazi egymásba olvadás virága.

Hogyan igazodhatunk el párkapcsolatunk szellemi-testi-lelki szövevényében? Hogyan lehetünk okosak, amivel megőrizhetjük szerelmünket, és megvédhetjük magunkat az esetleges szerelmi vetélytárstól? Mit kell tennünk, hogy partnerünk és mi magunk is teljes életet éljünk? Ezekre és más fontos kérdésekre találhatunk választ ebben a műben.

A kötet magában foglalja az írónő Mágia sorozatának a Szerelem, a Hűség és az Öröm Mágiája könyveit.

Cím:A szerelem mágiája
SzerzőSzepes Mária
Oldalak száma157
Méret135x205
KötésPuhafedeles
ISBN9789635293896
Megjelenés2016-11-11

Érdekelhetnek még…

kosár | 0