Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció
Megosztás
Dr. Lissa Rankin

Gyógyulás gyógyszerek nélkül

3 990 Ft 1 995 Ft(50%)

Cikkszám: 9789635291885 Kategóriák: , ,

A klinikai kísérletekben placebo hatásnak nevezett jelenség során a páciensek nem egyszerűen jobban lesznek. Nem csak „képzelődnek”. Valóban meggyógyítják a testüket, amikor meggyógyítják a gondolataikat.

Amikor maga is betegeskedni kezdett, Dr. Lissa Rankin úgy érezte, hiányzik valami a hagyományos orvosi módszerekből: a felismerés, miszerint a test képes helyrehozni magát, és az a módszer, ahogyan a tudat erejével aktivizálhatjuk ezt a képességét. Kutatásai során rájött, hogy az egészségügy immár ötven éve igazolta a test öngyógyító képességének létezését.

Gyógyulás gyógyszerek nélkül tudományos adatokkal bizonyítja, hogy a magány, a pesszimizmus, a szomorúság, a félelem és a szorongás rongálja a testet, ugyanakkor a bensőséges kapcsolatok, a hála, az intimitás, a meditáció és a hiteles önkifejezési módszerek elindítják a test öngyógyító folyamatait. A könyv segítségével felfedezhetjük azt a tudományos eredményeken alapuló, forradalmian új módszert, aminek használatával diagnosztizálhatjuk életünk spirituális, környezeti, táplálkozási és kapcsolati zavarait, hogy új utakra lépjünk, és a testünk meggyógyíthassa saját magát.

Nem a testen múlik, hogyan élünk. A test azt tükrözi vissza, ahogyan élünk: élettapasztalataink összességének a tükörképe.”

Cím:Gyógyulás gyógyszerek nélkül
SzerzőDr. Lissa Rankin
Oldalak száma308
Méret135x205
KötésPuhafedeles
ISBN9789635291885
Megjelenés2018-09-11

Érdekelhetnek még…

× Új tudatosság egy új világért
1

x

987 Ft
Összesen : 987 Ft (ÁFA-val)

Kosár megtekintése Fizetés