Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció!
Megosztás
Frank J. Kinslow

Kvantum-szinkronizáció

3 290 Ft 2 139 Ft(35%)

Néha érdemes a rövidebb utat választani céljaink eléréséhez, s Frank Kinslow módszere pont ebben nyújt segítséget.

Gondolkodjunk el rajta, milyen mértékben változna meg az életünk, ha megtanulnánk annak örülni, ami van, és elfogadni az életünket olyannak, amilyen. Kinslow gondolkodásmódját megismerve röpke pillanatok leforgása alatt gyakorlatilag az egész életszemléletünk megváltozhat.

Kinslow újabb könyve a Kvantumszinkronizáció módszerének hatáskörét terjeszti ki, a technika ismertetésén túl arra ad választ, hogyan alkalmazhatjuk életünk legkülönfélébb területein. Segítségével feloldhatjuk negatív érzelmeinket, kreativitásunk szabad szárnyalását akadályozó gátlásainkat, meggyógyíthatjuk fizikai fájdalmainkat, javíthatunk sportteljesítményünkön, de akkor is alkalmazhatjuk, ha éppen alvászavarral, étkezési problémákkal, esetleg anyagi gondokkal küszködünk, vagy csupán jól működő emberi kapcsolatok kialakítása a célunk.

Kinslow lépésről lépésre végigvezet bennünket az úton, hasznos, egyszerűen elsajátítható eszközt ad a kezünkbe, amelynek alapja az előző könyvben már megismert technika, tudatosságunk kiterjesztése. Az eredmény: növekvő önbizalom, belső béke, életkörülményeink elfogadása, teljesebb élet. A módszer megdöbbentően egyszerű, és jóval hatékonyabb minden korábban ismert technikánál. Tulajdonképpen néhány óra alatt tökéletesen elsajátítható. Csupán egyetlen esetben nem fog működni: ha nem is használjuk…

A kvantumszinkronizáció hatására világszerte kitárulnak a szívek és megnyílnak az elmék a tiszta tudat harmonizáló ereje előtt.

Cím:Kvantum-szinkronizáció
SzerzőFrank J. Kinslow
Oldalak száma304
Méret135x205
KötésKeménytáblás
ISBN9789635291496
Megjelenés2013-02-21

Érdekelhetnek még…

kosár | 0