Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció!
Megosztás
Osho

Kreativitás

2 490 Ft 1 743 Ft(30%)

Cikkszám: 9789635295968 Kategóriák: , , , , Címkék: , ,

„A kreativitás a létező legnagyobb lázadás. Ha teremteni akarsz, meg kell szabadulnod minden beléd nevelt meggyőződéstől; máskülönben kreativitásod nem lesz más, mint másolás – mindössze egy indigómásolat lesz.”

A mai világban azt kívánják meg tőlünk, hogy rugalmasan, hatékonyan és gyorsan reagáljunk az új kihívásokra, legyünk akár vállalatvezetők vagy gyermeket nevelő édesanyák. Ha úgy próbálunk eligazodni a jelenben, hogy csupán a múltban tanultakra támaszkodunk, hátrányos helyzetbe kerülünk mind a kapcsolatainkban, mind a karrierünkben. Változtatnunk kell hozzáállásunkon, és meg kell értenünk, hogy az élet nincs előre gyártva. Azt az életet kapjuk, amit teremtünk magunknak.

Eddig egydimenziós emberekként éltünk, de ezt a lehetőséget már kimerítettük. Osho szerint most sokkal gazdagabb emberi lényekre van szükség, háromdimenziósokra. A három dimenzió pedig: a tudatosság, a részvét és a kreativitás. A kreatív ember olyan dolgokat lát, amelyeket előtte még senki, és olyan dolgokat hall, amelyeket előtte még senki – ez az igazi kreativitás.

Osho részletesen elmeséli, mit kell tennünk, ha kreatívak szeretnénk lenni. Útmutatásait követve képesek leszünk sokkal több játékosságot és rugalmasságot vinni az életünkbe, s mivel a kreatív az újat, az eredetit és a frisset jelenti, tele leszünk áramló energiával és örömmel. Legyünk nyitottak rá!

Cím:Kreativitás
SzerzőOsho
Oldalak száma210
Méret135x205
KötésPuhafedeles
ISBN9789635295968
Megjelenés2016-05-17
× osho bátorság Bátorság
1

x

3 290 Ft 2 303 Ft
Összesen : 2 303 Ft (ÁFA-val)

Kosár megtekintése Fizetés