Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Akció!
Megosztás
Deepak Chopra

A jóga hét törvénye (kemény fedeles)

3 489 Ft2 791 Ft

Cikkszám: 9789635293360 Kategóriák: , , , ,

Formáld egyszerre tested és lelked, jógázz, és ismerd meg a világ és önmagad harmonikus oldalát!

Ez a kötet olyan tisztán és érzékenyen szól a jógáról, hogy akik eddig nem gyakorolták, azok is élvezni fogják minden pillanatát! A gyakorlatorientált, illusztrációkkal színesített könyv bevezeti a kezdőket a jóga világába, a haladók tudását pedig elmélyíti. A gyakorlatokat igazi felüdülésnek találják majd, s talán még a légzéstechnikákat és a meditálást is el szeretnék sajátítani.

A szerzők a hét szellemi törvényt elosztották a hét egyes napjaira. Mindegyik törvényhez három feladat tartozik, amelyek megkönnyítik az elmélet átültetését a gyakorlatba. Meditációk, relaxáló, tisztító és energetizáló légzéstechnikák, mantrák, valamint jógatesthelyzetek teszik teljessé a könyvet, s ezek egymást erősítve, jól követhető rendszerbe szervezve segítik a fizikai életerő megnövelését. Megtisztítják szívünket az érzelmileg gátló tényezőktől, és újra felélesztik bennünk az életörömöt. Az instrukciókat fényképek egészítik ki, így a kezdők is bátran forgathatják a praktikus kötetet. A javasolt program stresszcsökkentő hatása már rövid távon érvényesül, ami a hétköznapi életben azt jelenti, hogy önmagunkra találunk, kreativitásunk és intuíciónk kibontakozik, ezáltal könnyebben meg tudunk felelni a mindennapi kihívásoknak.

A jóga hét törvénye nem csupán lenyűgöző filozófiai és gyakorlati magyarázatai miatt építő olvasmány, hanem a valósághoz való hozzáállása miatt is, amely az egész embert és a bolygót is képes gyógyítani.

Cím:A jóga hét törvénye (kemény fedeles)
SzerzőDeepak Chopra
Méret135x205
ISBN9789635293360

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A jóga hét törvénye (kemény fedeles)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kosár | 0
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}

KÁRTYA ÉS NAPLÓ CSOMAGAKCIÓ! - >>