Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció
Megosztás
Dr. Joel Fuhrman

Egyél az egészségedért

4 990 Ft 3 244 Ft(35%)

„A táplálkozás terén az áttörések korszakát éljük, ami egyedülálló lehetőséget biztosít számunkra, hogy szuperegészségesek legyünk; vagy élhetünk az elképzelhető legrosszabb étrenden.

Rajtunk áll, mit választunk. “

„Az vagy, amit megeszel”, tartja a mondás, így nem vitás, hogy későbbi egészségünk szempontjából az életünk során elfogyasztott élelmiszerek jelentik a legfontosabb tényezőt. A legtöbb ember életstílusa és rossz táplálkozási szokásai miatt nagyon kevés mikrotápanyagot (vitaminok és ásványi anyagok) fogyaszt, miközben túlzásba viszi a makrotápanyagok (kalóriák) bevitelét. A nutritáriánus diéta radikálisan csökkenti az alacsony tápanyagtartalmú ételek fogyasztását, és növeli a magas tápanyagú élelmiszerek bevitelét, amelyek pedig a legtöbb éltető mikrotápanyagot biztosítják a szervezetünknek. A kalóriánként legtöbb mikrotápanyagot tartalmazó élelmiszerek pedig a csodás színekben pompázó zöldségek, ezért az optimális egészség és a betegségek leküzdése érdekében megfelelő mennyiségű és sokféle zöldséget kell fogyasztanunk nap mint nap.

Ha elsajátítjuk és követjük a nutritáriánus táplálkozási programot, akkor:

  • csökkenthetjük a szívroham és agyvérzés előfordulását
  • elkerülhetjük az időskori demenciát
  • drámai módon csökkenthetjük a rák kialakulásának esélyét
  • megelőzhetjük, illetve kigyógyulhatunk a legtöbb emésztőszervi problémából
  • megelőzhetjük a keringési zavarokat
  • visszafordíthatjuk a (2-es típusú) cukorbetegséget és a magas koleszterinszintet
  • lelassíthatjuk az öregedést

Ha úgy döntünk, hogy a kitűnő egészség megteremtése mellett tesszük le a voksunkat, azzal életünk egyik legfontosabb utazására indulunk. Ez a kötet Dr. Fuhrman tudásának legjavát kínálja, mindazt, amit csak tudni érdemes a nutritáriánus étrendről – a legalaposabb, legpraktikusabb, legkiegyensúlyozottabb étrend, ha a cél az egészség, az ideális testsúly elérése és a hosszú élet.

Növeld évekkel az életed és töltsd fel magad igazi életerővel Dr. Joel Fuhrman New York Times bestsellerszerző és elismert orvos (Szuperimmunitás, Vége a cukorbetegségnek, Vége a szívbetegségnek) eredményorientált táplálkozási tanácsaival.

Dr. Joel Fuhrman naprakész táplálkozástudományi kutatásokkal alátámasztott könyve a teljes étkezési programot kínálja: komplett menüsorokkal, könnyedén elkészíthető receptekkel segít a nutritáriánus diéta elsajátításában.

AZ IGAZSÁG AZ, HOGY NEM KELL BETEGNEK LENNÜNK, HISZEN MIND ÖNMAGUNK GYÓGYÍTÓI VAGYUNK.

Cím:Egyél az egészségedért
SzerzőDr. Joel Fuhrman
Oldalak száma401
Méret135x205
KötésKeménytáblás
ISBN9789635071258
Megjelenés2021-02-09

Érdekelhetnek még…

× Szorongások és fóbiák gyógyításának kézikönyve
1

x

3 893 Ft
Összesen : 3 893 Ft (ÁFA-val)

Kosár megtekintése Fizetés