Növényi étrend 2 – Az utolsó morzsáig

Több, mint 140 növényi alapú, pénztárcabarát, maradékmentes recept a bolygóért
Spórolj, csökkentsd az élelmiszer-pazarlást, és étkezz egészségesebben, mint valaha!   Carleigh Bodrug, The New York Times bestseller szerzőjének vadonatúj, várva várt második szakácskönyvét tartod a kezedben. Carleigh rendkívül népszerű, Scrappy Cooking (Főzzünk maradékokból) közösségi médiasorozatából kiindulva ez a szakácskönyv több mint 140 teljes értékű, növényi alapú receptet tartalmaz, amelyben a szerző egyszerű és könnyen elkészíthető vegán receptekkel mutatja meg, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a hűtőben és kamrában fellelhető élelmiszerekből. A könyvben fellelhető tippek és receptek segítségével nem csupán a környezetünk (és a pénztárcánk), hanem az egészségünk szempontjából is a tudatosabb táplálkozás felé indulhatunk el.   Pesztó készül reteklevélből, nyári tekercs a brokkoli szárából, smoothie-alap a fonnyadozó zöldekből, csodás fűszer a paradicsom szárított héjából, edzés előtti teljesítményfokozó-szer céklából … Itt semmi sem vész kárba!   Ismerd meg az igazi maradékmentő konyha tápláló és egészséges receptjeit!
  • Tippek és megoldások a hatékony maradékmentő konyha kialakítására.
  • A rugalmas Razzia a konyhában receptekkel szinte bármilyen zöldséget, gabonát vagy babfélét felhasználhatsz.
  • Nézd meg, mi lapul épp a hűtődben, majd csapd fel a „Ha ez van otthon, mit készíts belőle?” táblázatot, ahol remek fogásokat készíthetsz olyan gyakran elpazarolt élelmiszerekből, mint a száraz kenyér vagy a kissé fonnyadt zöldségek.
  • Reggeli-, ebéd- és vacsorareceptek, illetve fantasztikus desszertek, amelyekhez olyan ételeket használunk fel, amiket egyébként hajlamosak lennénk kidobni. (Mindezt gluténmentes, olajmentes és diómentes alternatívák feltüntetésével.)
  • És az egyik legizgalmasabb rész: Befőttek, porok, pácok – ahol tényleg mindent felhasználhatsz, az utolsó morzsáig!
  „A maradékok hasznosítása nem a tökéletességről szól – épp ellenkezőleg. Üdvözöllek ebben a klubban, ahol az a legfontosabb, hogy érjük be azzal, amink van, tanuljunk meg improvizálni, kövessük el a magunk hibáit, a végén pedig rukkoljunk elő valami finom, tápláló étellel.”

– Carleigh Bodrug

Alcím: Több, mint 140 növényi alapú, pénztárcabarát, maradékmentes recept a bolygóért
Oldalszám: 367
Megjelenés: 2024-10-18
ISBN: 9789635075928
Szerző: Carleigh Bodrug
Kötés: Puhafedeles
Méret: 190x230

Eredeti ár: 7 290 Ft

Akciós ár:
6 561 Ft

Elérhető: 2024-10-18

Személyes átvétel

Ingyenes átvétel boltunkban

Házhoz szállítás

2-5 munkanap

Biztonságos fizetés

Bankkártya, PayPal, Utánvét

Spórolj, csökkentsd az élelmiszer-pazarlást, és étkezz egészségesebben, mint valaha!

 

Carleigh Bodrug, The New York Times bestseller szerzőjének vadonatúj, várva várt második szakácskönyvét tartod a kezedben. Carleigh rendkívül népszerű, Scrappy Cooking (Főzzünk maradékokból) közösségi médiasorozatából kiindulva ez a szakácskönyv több mint 140 teljes értékű, növényi alapú receptet tartalmaz, amelyben a szerző egyszerű és könnyen elkészíthető vegán receptekkel mutatja meg, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a hűtőben és kamrában fellelhető élelmiszerekből. A könyvben fellelhető tippek és receptek segítségével nem csupán a környezetünk (és a pénztárcánk), hanem az egészségünk szempontjából is a tudatosabb táplálkozás felé indulhatunk el.

 

Pesztó készül reteklevélből, nyári tekercs a brokkoli szárából, smoothie-alap a fonnyadozó zöldekből, csodás fűszer a paradicsom szárított héjából, edzés előtti teljesítményfokozó-szer céklából … Itt semmi sem vész kárba!

 

Ismerd meg az igazi maradékmentő konyha tápláló és egészséges receptjeit!

  • Tippek és megoldások a hatékony maradékmentő konyha kialakítására.
  • A rugalmas Razzia a konyhában receptekkel szinte bármilyen zöldséget, gabonát vagy babfélét felhasználhatsz.
  • Nézd meg, mi lapul épp a hűtődben, majd csapd fel a „Ha ez van otthon, mit készíts belőle?” táblázatot, ahol remek fogásokat készíthetsz olyan gyakran elpazarolt élelmiszerekből, mint a száraz kenyér vagy a kissé fonnyadt zöldségek.
  • Reggeli-, ebéd- és vacsorareceptek, illetve fantasztikus desszertek, amelyekhez olyan ételeket használunk fel, amiket egyébként hajlamosak lennénk kidobni. (Mindezt gluténmentes, olajmentes és diómentes alternatívák feltüntetésével.)
  • És az egyik legizgalmasabb rész: Befőttek, porok, pácok – ahol tényleg mindent felhasználhatsz, az utolsó morzsáig!

 

„A maradékok hasznosítása nem a tökéletességről szól – épp ellenkezőleg. Üdvözöllek ebben a klubban, ahol az a legfontosabb, hogy érjük be azzal, amink van, tanuljunk meg improvizálni, kövessük el a magunk hibáit, a végén pedig rukkoljunk elő valami finom, tápláló étellel.”

– Carleigh Bodrug

Növényi étrend 02 190x230 BORITO.indd

Növényi étrend 2 – Az utolsó morzsáig

Original price was: 7 290 Ft.Current price is: 6 561 Ft.
Előjegyzés
Elérhető: 2024-10-18

Előjegyzés