Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció
Megosztás
Hans Wagner

Teljes körű egészség Schüssler-sókkal

3 290 Ft 2 139 Ft(35%)

A test öngyógyító erőinek aktiválása a tizenkét sóból álló rendszerrel

Az állítás, miszerint a só egészséges, az első pillanatban talán megdöbbentően hangzik. Folyton azt halljuk, hogy a só ártalmas az egészségre, tehát veszélyes. A tengervízben, amely minden élet alapja, az ásványi sók oldott állapotban találhatók. Az igazság az, hogy só nélkül nem lenne élet.

 

Jacob Moleschott holland kutató fedezte fel, hogy az ember csak akkor marad egészséges, ha mindig megfelelő mennyiségben állnak a sejtek rendelkezésére az élethez nélkülözhetetlen ásványi anyagok. Egy oldenburgi orvos, dr. Wilhelm Heinrich Schüssler ( 1821–1898) erre a felismerésre építve fejlesztette ki nagyszerű terápiáját. Rengeteg vérvizsgálatot végzett, valamint elemezte az elhunytak hamvait, és mindig ugyanazt a 12 ásványi anyagot találta. Ebből arra következtetett, hogy ezek nélkülözhetetlenek (esszenciálisak) az emberi szervezet számára, és hiányuk betegséget okoz. A nyelvtanárból lett orvos rajongott Hahnemann homeopátiás módszeréért, ezért a potenciálást – hígítást – alkalmazva készített a 12 sóból a szervezet, a sejtek számára hasznosítható anyagot, amelyek mindegyike előfordul a szervezetben természetes körülmények között is. „Minden sót annyira kell hígítani, hogy az egészséges sejtek működését ne zavarja, viszont pótolni tudja az esetleges hiányokat.”

A sók átfogó jellemzésén kívül pontosan megtudjuk:

• mi a legfontosabb hatásuk

• hogyan kell őket használni (melyik tünetre milyen sót alkalmazzunk, milyen adagolásban)

• mi a különbség a homeopátia és a Schüssler-sók hatása között

• miért nem elegendő a táplálékkal felvett ásványi anyag

• az emberi szervezetben hol fordulnak elő ezek az anyagok

• milyen tünetekben nyilvánulhat meg a hiányuk

• hogyan használhatjuk öngyógyításra a sókat, és milyen adagolásban

• kiknek ajánlott

• mit tegyünk akut vagy krónikus esetekben

• milyen más természetes módszerekkel kombinálhatjuk a Schüssler-sókat

Az ásványi anyagok életfontosságú természetes anyagok, amelyeknek nincs mellékhatásuk. Schüsslernek sikerült az ásványi sókat úgy elkészítenie, hogy azok a testsejtek számára felvevőképesek legyenek. Gyógymódja sikeres és meghonosodott az úgynevezett népi gyógyászatban is. Manapság a Schüssler-sók Magyarországon is kaphatók, és számos terápiának állandó részét képezik. Aki használja őket, teljesen egészségesnek érzi magát, mert a test öngyógyító erőit aktiválják, s ezzel optimális módon erőssé és ellenállóvá teszik a szervezetet.

Próbálja ki őket ön is!

Cím:Teljes körű egészség Schüssler-sókkal
SzerzőHans Wagner
Oldalak száma149
Méret135x205
KötésPuhafedeles
ISBN9789635299003
Megjelenés2018-10-02

Érdekelhetnek még…

kosár | 0