Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció!
Megosztás
Kris Carr

Őrülten csábos ételek

4 490 Ft 1 347 Ft(70%)

Szójamentes, gluténmentes, gyerekbarát receptek

Az Őrülten csábos ételek, melynek társzerzője a Whole Foods ünnepelt séfje, Chad Sarno, ínycsiklandozó receptjeivel segít megőrizned egészséged – s lenyűgöznöd szakácstudásoddal szeretteidet!

Kris Carr a szakácsmesterség alapvető fogásaiba és a „konyhanyelvbe” is beavat. Azután pedig belevetheted magad az ízletes receptek elkészítésébe, melyekkel egészségesen töltheted meg a pocakod reggeltől estig. Ügyes kis jelzések mutatják, hogy mely ételek gluténmentesek, szójamentesek, gyerekbarátok vagy éppen időtakarékosak – az örökké időszűkében lévő olvasók örömére –, így mindenki megtalálhatja a saját egyéni étrendi és életvezetési szükségleteihez legtökéletesebben illő recepteket.

Az Őrülten csábos ételek ragyogó könyv! Véleményem szerint egészen fantasztikus Krisnek az a nézete, hogy minden egyes étkezéssel magad írod a jövőd könyvét. Frappáns megfogalmazása ez annak az igazságnak, hogy amilyen ételeket választunk, aszerint éljük életünket és őrizhetjük meg jó egészségünket. Kris hozzásegít bennünket, hogy választott étkeink ne csak egészségesek, de ízletesek is legyenek!” – Louise L. Hay

Cím:Őrülten csábos ételek
SzerzőKris Carr
Oldalak száma282
Méret190x230
KötésPuhafedeles
ISBN9789635295227
Megjelenés2016-03-30

Érdekelhetnek még…

kosár | 0