Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció
Megosztás
Arthur Edward Waite

Az eredeti Rider Tarot (kártyacsomag)

6 490 Ft 4 219 Ft(35%)

„A tarot az univerzális eszmék szimbolikus ábrázolása, mely mögött megtalálható az emberi elme minden ki nem mondott gondolata…”

A kártya:

A tarot az emberi tapasztalat szimbolikus dokumentuma. A tarot lapjai mélyen gyökerező misztikus erők segítségével pszichológiai betekintést, bölcs tanácsadást és pontos jóslást tesznek lehetővé.

A tarot-kártya segítségével az általános jövendőmondás helyett egy sokkal mélyebb tudáshoz juthatunk, mely segít döntéseket hozni az élet minden területén. A lerakott kártyalapok a minket körülvevő helyzetek és személyek értékeléséhez, a hozzájuk való megfelelő viszonyuláshoz nyújtanak útmutatást.

Arthur Edward Waite részletesen bemutatja a tarot szimbólumainak értelmezési lehetőségeit, továbbá foglalkozik a tarot történelmével, felvázol az ősi kelta módszeren kívül további kirakási módokat, és megadja a lapok jósjelentéseit. Ennek az útmutatónak a segítésével mindenki képessé válik arra, hogy a kártyák jelentéseiben elmélyülve hozzáférjen ahhoz a tudáshoz, mellyel közvetlenül tudja segíteni és értelmezni az életét.

Cím:Az eredeti Rider Tarot (kártyacsomag)
SzerzőArthur Edward Waite
Oldalak száma78
Méret70x120
KötésDobozos
ISBN5999882277318
Megjelenés2021-05-04
kosár | 0