Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció
Megosztás
Byron Katie

Az elme ragyogó otthona

5 489 Ft 3 568 Ft(35%)

Hogyan lehetünk nagylelkűek nemcsak elvétve, olykor-olykor, hanem folyamatosan, életünk minden napján? Miként szabadíthatjuk meg magunkat a szomorúság, a stressz és a harag okozta érzésektől?

Erre keresi a választ Byron Katie – a világhírű Négy kérdés szerzője, akit a Time magazin „az új évezred spirituális újítójaként” tart számon – ebben a végtelenül mély és érzékeny könyvben.

Az elme ragyogó otthona a Gyémánt szútra köré épül, amely a világ egyik legcsodálatosabb és legmélyebb spirituális szövege. Ez az ősi buddhista szútra az önzetlenségen elmélkedő kiterjesztett meditáció. Byron Katie könyvének célja pedig az, hogy ezt a régi tudást közelebb hozza, értelmezhetőbbé tegye a spirituális úton járók számára.

Az elme ragyogó otthona lehetővé teszi, hogy megértsük, kik is vagyunk valójában, és ezáltal megszabaduljunk minden fájdalmas gondolatunktól, ebben segítségünkre lesz az ősi szövegen kívül Katie páratlan, négy kérdésből álló önreflexiós módszere, a Munka.

Byron Katie könyve – akár egy lámpás az éjszakában – a remény és az öröm várva-várt hírnöke.

„Amint megtanulod megkérdőjelezni saját gondolataidat, azok elveszítik erejüket. És amint ez megtörténik, elméd felszabadul, és ez idáig sosem tapasztalt önzetlenséggel leszel képes viszonyulni másokhoz és önmagadhoz nap mint nap.” – Byron Katie

 

Cím:Az elme ragyogó otthona
SzerzőByron Katie
Oldalak száma341
Méret135x205
KötésKeménytáblás
ISBN9789635071777
Megjelenés2021-05-18

Érdekelhetnek még…

× KLÍMA - Átfogó megoldások egy élhető jövőért
1

x

2 495 Ft
Összesen : 2 495 Ft (ÁFA-val)

Kosár megtekintése Fizetés