Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Megosztás
Emma Mildon

Útkeresok kézikönyve

3 489 Ft 1 745 Ft(50%)

Cikkszám: 9789635295562 Kategóriák: , ,

A modern élet útvesztőiben eltévedve sokszor érezhetjük, hogy nem találjuk önmagunkat.

Álmaink valóra váltását folytonos keresés kíséri végig, hol boldogságot, hol szerelmet, hol pedig az anyagi biztonságot hajszoljuk. Teljes életre vágyunk, tudni szeretnénk a jövőnket, ápolni és gyógyítani szeretnénk a testünket és a lelkünket egyaránt, a céljaink elérése érdekében felkínált eszköztár pedig olyan sokszínű, hogy megtalálni a hozzánk illőt nem könnyű folyamat. A szerző, Emma Mildon saját útkeresése közben számos érdekes és hasznos tapasztalatra tett szert, melyet most elárul mindenkinek, aki szeretné összeállítani saját spirituális eszköztárát, amivel könnyedén és élvezetesen alakíthatja életét olyanra, amilyenre mindig is vágyott.

Ez a nem mindennapi kézikönyv nem fog pontos utasításokat adni, hogy mit kell tenned, hanem arra biztat, hogy próbálj ki új dolgokat mindaddig, amíg fel nem fedezed a saját utad. A holisztikus szemléletmód jegyében íródott, a teljes életre törekedve, így a testtel, a szellemmel és a lélekkel kapcsolatos fejlesztő, gyógyító és spirituális módszereket is feltár.

Ez a könyv a modern nők spirituális útikalauza, mely emlékeztet, hogyan lépj újra kapcsolatba felsőbb éneddel és haladj életcélod felé. Kapj választ kérdéseidre, és találd meg a saját utad!

Cím:Útkeresok kézikönyve
SzerzőEmma Mildon
Oldalak száma231
Méret190x230
KötésPuhafedeles
ISBN9789635295562
Megjelenés2016-09-20
kosár | 0

Válassz 1 DB AJÁNDÉK KÖNYVET