Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Megosztás
Florence Scovel Shinn

A karmának nincs humorérzéke

2 989 Ft 2 093 Ft(30%)

Cikkszám: 9789635297016 Kategóriák: , , , Címkék: , ,

Ismerd meg a kimondott szó erejét! A pozitív életszemlélet és az ezt tükröző és támogató szóbeli megerősítések egy jobb és gazdagabb élethez segítenek minket.

A legtöbb ember számára az élet harc. Pedig ez óriási tévedés: az élet nem harc, hanem játék! Mindaddig nem játszhatunk azonban sikeresen, míg nem ismerjük a játékot meghatározó spirituális törvényeket. A spirituális törvények ismeretén alapuló pozitív életszemlélet –, illetve az ezt tükröző és támogató szóbeli megerősítések – megingathatatlanul egy jobb, és minden szempontból gazdagabb élethez segítenek minket.

A karma törvénye szerint minden, amit adunk, visszajön hozzánk, és mindig csak azt kaphatjuk az élettől, amit már adtunk valamikor. Ahogy a tudatalattinak, úgy a karmának sincs humorérzéke, ezért vágyainkat megfontoltan kell átadnunk a világnak, hogy elkerüljük a megvalósulásukhoz tartozó negatív következményeket.

A tudatos teremtéssel foglalkozó könyvek hazai kínálatában hiánypótló ez a kötet, ugyanis módszeréről, a kimondott szó erejének alkalmazásáról alig esett még szó. Aforizmái örök érvényűek, tanácsai egyszerűek, könnyen megjegyezhetőek, és ez nagyban segíti a tudat alatti folyamatok pozitív befolyásolását.

Cím:A karmának nincs humorérzéke
SzerzőFlorence Scovel Shinn
Oldalak száma164
Méret119x195
KötésKeménytáblás
ISBN9789635297016
Megjelenés2017-05-02
× Marie Forleo - Minden megoldható Minden megoldható!
1

x

4 990 Ft 3 493 Ft
Összesen : 3 492 Ft (ÁFA-val)

Kosár megtekintése Fizetés

Válassz 1 DB AJÁNDÉK KÖNYVET