Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Megosztás
Margaret Ann Lembo

Arkangyalok és Drágakövek jóskártya

6 490 Ft 3 894 Ft(40%)

Cikkszám: 5999882277257 Kategóriák: , , , Címkék: , , , , ,

A drágaköveknek fontos szerep juthat önmagunk megértésének folyamata során. A kövek színe és formája üzeneteket közvetíthet felénk, sokféle módon motiválhatnak és gyógyíthatnak is minket. Margaret Lembo 44 jóskártyát tartalmazó paklijából 44 drágakövet és 11 arkangyalt ismerhetünk meg: minden arkangyalhoz 4 különböző drágakő tartozik.

A kártyák használata lehetővé teszi, hogy a drágakövek és az arkangyalok üzeneteket közvetítsenek, segítségükkel pedig tudatosabban élhetjük meg mindennapjainkat. A drágakő és a hozzá tartozó üzenet a lap elején egy értelmezést ad, a drágakőhöz tartozó arkangyal a lap hátoldalán pedig egy pozitív megerősítést kínál számunkra ahhoz, hogy megváltoztassuk valóságunkat. Ha rendszeresen használjuk a jóskártyákat, nagyobb rálátást nyerhetünk saját életünkre és útmutatást kaphatunk a drágakövektől és az arkangyaloktól.

Használd ezt a paklit saját magad és a bolygó gyógyítására! Margaret Ann Lembo több jóskártyának, valamint három másik kristályokkal kapcsolatos könyvnek is szerzője. Spirituális tanító, aromaterapeuta és a The Crystal Garden, könyves- és ajándékbolt valamint spirituális központ tulajdonosa Boynton Beach-en, Floridában.

Cím:Arkangyalok és Drágakövek jóskártya
SzerzőMargaret Ann Lembo
Méret94x129
KötésDobozos
ISBN5999882277257
kosár | 0

Válassz 1 DB AJÁNDÉK KÖNYVET