Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció
Megosztás
Osho

Öröm

2 790 Ft 1 814 Ft(35%)

Ha depresszióról, szomorúságról és szenvedésről hallunk, rögtön elhisszük – a problémák természetesnek látszanak. Ha boldogságról van szó, inkább kételkedünk – a boldogság általában természetellenesnek tűnik.

Osho azt mondja, hogy az örömteliség az élet alapvető természete. Az öröm a boldogság spirituális dimenziója, amelyben végre megérthetjük belső értékeinket és helyünket a világegyetemben. Az öröm elfogadása azt jelenti, hogy „együtt haladunk az áramlattal”, hálásak vagyunk a létezésért, valamint az élet minden kihívásáért és lehetőségéért, ahelyett hogy feltételeket vagy elvárásokat támasztanánk a boldogsággal szemben.

A szöveg művészien ötvözi az együttérzést és a humort, az olvasót pedig arra ösztönzi, hogy nézzen szembe azzal, amit a legjobban igyekszik elkerülni, mert ez a szembenézés adja majd a kezébe a kulcsot a valódi felismerésekhez és az erőhöz.
Az Öröm csodálatos és izgalmas utazás az örömteli élet forrásának és jelentőségének megismerésében.
„A saját tapasztalatom alapján mondom, hogy az emberi lények képesek a boldogságra, nagyobb boldogságra, mint a madarak, nagyobb boldogságra, mint a fák,
mint a csillagok – mert az emberi lényeknek van valamije,
ami a fáknak, madaraknak, csillagoknak nincsen.
Van tudatosságuk.”
Cím:Öröm
SzerzőOsho
Oldalak száma207
Méret135x205
KötésPuhafedeles
ISBN9789635295807
Megjelenés2018-01-16
kosár | 0