Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció!
Megosztás
Ronald Hulnick

Lelkedhez hűen

3 290 Ft1 645 Ft(50%)

Tudd meg, hogyan juthatsz el arra a szent helyre, amely mindenkiben ott rejlik, ahol többé nem kell érzelmi kínokat átélned, ahol mélységes békesség és szeretet honol.

A Lelkedhez hűen című könyv alapjaiban rengeti meg a bevett pszichológiai gondolkodást azáltal, hogy megmutatja, miként használhatjuk mindennapi tapasztalatainkat a spirituális fejlődés létrafokaiként. A könyvet mindenki örömmel forgathatja, aki meg akarja találni a hidat a fizikai létezésből a spirituális valóságba, és át akar kelni rajta.

Ez az út nem arról szól, hogy megtaláljuk a megfelelő munkát, magunkhoz vonzzuk a lelki társunkat, mesés fizetést kapjunk vagy a szív vágyai szerint éljünk – sokkal inkább annak a mély belső éhségnek a csillapításról, amely arra ösztönöz, hogy válaszokat keressünk az élet nagy kérdéseire: Ki vagyok én? Miért vagyok itt? Hogyan élhetnék értelmesebben, és hogyan tehetném jobbá a világomat? Bár sokan leírták már ezt a belső állapotot, Ron és Mary Hulnick azt is megmutatja, hogyan juthatsz el oda… és segít, hogy hamarabb odaérj. Az általuk bemutatott technika erőt ad ahhoz, hogy a téged érő kihívásokat vagy negatív tapasztalatokat a Lélek közvetlen élményeivé változtasd.

Cím:Lelkedhez hűen
SzerzőRonald Hulnick
Oldalak száma260
Méret135x205
KötésKeménytáblás
ISBN9789635291380
Megjelenés2012-06-12
× Arkangyal Jóskártya
1

x

5 192 Ft
Összesen : 5 192 Ft (ÁFA-val)

Kosár megtekintése Fizetés