Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció
Megosztás
Susanne Peymann

Gyakorlati inga mindenkinek

6 490 Ft 4 219 Ft(35%)

Cikkszám: 9789635298280 Kategóriák: , , Címkék: , ,

Bár meglepő történetek is keringenek az „ingajósokról”, a jóslás ezen ősi formája ma is az egyik legkedveltebb jövőbelátó módszer – sőt, több annál.

Kultúrtörténetünk része: úgy a fizikának, a pszichológiának, mint az ezotériának és a művészetnek. Megéri a színfalak mögé tekinteni és közelebbről megismerkedni az ingával, ezzel a fantasztikus eszközzel, ami lehetőséget nyújt feltérképezni az érzékeink által nem elérhető információkat, életünkben észrevétlenül munkálkodó vonzódásokat és taszításokat.

Suzanne Peymann személyében a legjobb vezetőt kapod ehhez az izgalmas kalandhoz. A szerző nevéhez több mint nyolcvanezer eladott jóskönyv kötődik, köszönhető annak az úttörő munkának, mely során sikerült kapcsolatot teremtenie a hagyományos ezoterikus alapelvek és a modern, pszichológiai megközelítések között.

Az ingajóslás mestere ebben a könyvben olyan gyakorlatias régi és új ingatáblákat mutat be, melyek korunk jellemző döntéshelyzeteinek megoldásait segítik. A bestsellerszerző vallja, számára az ingajóslás a legjobb spirituális és gyakorlati „navigációs eszköz”. Ha iránymutatást szeretnél, megtaláltad amire szükséged van!

Az egyedülálló készlet tartalma:

• Illusztrált kézikönyv

• Ingatáblák a kézikönyvben

• Egy kiváló minőségű, sárgaréz inga láncon

Cím:Gyakorlati inga mindenkinek
SzerzőSusanne Peymann
Oldalak száma172
Méret118x180
KötésDobozos
ISBN9789635298280
Megjelenés2021-10-05

Érdekelhetnek még…

kosár | 0