Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Megosztás
Ted Andrews

Jóseszközök

2 790 Ft 837 Ft(70%)

Elfogyott

Ez a kötet kiemeli a jóslás gyakorlatát az okkult és a természetfeletti világából, és természetes tudásként mutatja be, amely mindannyiunk veleszületett képessége.

Napjainkban az ősi miszticizmus és a modern tudomány egyre erősödő együttműködése számos jóseszköz és jóslási módszer hitelességét bizonyítja és fogadtatja el. Ez sehol sem nyilvánvalóbb, mint a kristálytechnológia területén.

A tranzisztorok és számítógépes áramkörök elemeként a kristályok a hírközlési eszközök lelkét alkotják. A kristálygömbök és a kristályedények az átalakulás sokoldalú segítői. Lehetővé teszik, hogy hozzáférjünk látszólag elérhetetlen energiákhoz, felerősítsük és kivetítsük azokat. Népszerűségük ellenére gyakorlati alkalmazásukat illetően mégis kevés ismeret áll rendelkezésünkre. Most azonban bárki hasznát veheti a kristálygömbök és a kristályedények nagyszerű tudásának, illetve a velük való jóslási módoknak. Ez a kötet kiemeli a jóslás gyakorlatát az okkult és a természetfeletti világából, és természetes tudásként mutatja be, amely mindannyiunk veleszületett képessége.

Ted Andrews ismerteti a különböző kristályokból készült gömbök tulajdonságait és a jóslási technikákat, valamint a kristályedények gyógyító erejéről is részletesen szól:

  • Megkönnyíti a koronacsakra megtisztítását és a harmadik szem megnyitását.
  • Használni lehet az agyféltekék kiegyensúlyozására, auratisztításra, szent spirális energia gerjesztésére, a tudatállapot megváltoztatására.
  • Alkalmazható víz, kövek és kristályok tisztítására, asztrális és sámánutazáshoz, aromaterápia elősegítéséhez, virágokból és kövekből készült gyógyhatású elixírek készítéséhez stb.

A könyvben ismertetett eljárások gyakorlásával javul intuitív érzékelésünk, és újra felélednek, határozottabbá válnak ösztönös megérzéseink. Segítségükkel megerősíthetjük kapcsolatainkat, biztosíthatjuk lelki békénket, és elsajátíthatjuk a jóslás tudományát.

Cím:Jóseszközök
SzerzőTed Andrews
Oldalak száma368
Méret135x205
KötésPuhafedeles
ISBN9789635288892
Megjelenés2006-04-01
kosár | 0

Ingyenes kiszállítás 7.000 Ft-tól! – FONTOS INFORMÁCIÓ