Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció
Megosztás
Napoleon Hill

A teljes gondolkodj és gazdagodj

5 489 Ft 3 568 Ft(35%)

A legismertebb és legnagyobb hatású könyv, amelyet valaha a sikerről írtak.

Napoleon Hill negyed évszázadon át kutatta sikeres emberek életútját kora leggazdagabb iparmágnása, Andrew Carnegie irányításával. Ebben az időtlen klasszikusban lerántja a leplet az elsöprő siker titkáról, és megosztja velünk a kipróbált módszert is, amely lehetővé teszi, hogy elérjük hőn áhított céljainkat. Elengedhetetlen kalauz azok számára, akik nagy dolgot akarnak véghezvinni. Ez a könyv megmutatja, hogyan gazdagodhatunk meg – a szó minden értelmében.

„Napoleon Hill meggyőző tanácsai napjainkban legalább annyira helytállóak, mint amikor azok íródtak.” – Donald R. Keough, a Coca-Cola volt elnöke

Napoleon Hill műve már számos változatban napvilágot látott, ám ez a kiadás hűen követi az eredeti mestermű szerkezetét és tartalmát. Fontos ismereteket oszt meg arról, hogyan vészeljünk át nehéz gazdasági helyzeteket. Az újabb kiadásokból ezek a részek hiányoztak, ám napjainkban ismét aktuálissá váltak. Ez a Gondolkozz és gazdagodj! egyetlen olyan kiadása, amelyet jegyzetekkel és függelékekkel láttak el, így az olvasó megismerheti Napoleon Hill életét, élethosszig tartó kutatásait, valamint az ipari, üzleti élet vezető személyiségeit, akiknek munkásságát a szerző tanulmányozta, hogy megalkossa a felbecsülhetetlen értékű elveket, amelyeket most mindannyian elsajátíthatunk.

„Amit az elme képes kigondolni és elhinni, azt meg is tudja valósítani.” – Napoleon Hill

Cím:A teljes gondolkodj és gazdagodj
SzerzőNapoleon Hill
Oldalak száma382
Méret135x205
KötésKeménytáblás
ISBN9789635296231

Érdekelhetnek még…

× Siker
1

x

2 694 Ft
Összesen : 2 694 Ft (ÁFA-val)

Kosár megtekintése Fizetés