Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció
Megosztás
Dr. Beatrice Chestnut - Uranio Paes

A felébredés Enneagramja

5 489 Ft 4 391 Ft

Elérhető: 2021-11-16
Előjegyzés

Nem vagy azonos a személyiségeddel. De akkor ki is vagy valójában?

Az enneagram időtlen bölcsességen alapuló összetett és jelentős szimbólum, amely segít annak a megértésében, hogy a túlélési stratégiák, amelyeket korai életszakaszunkban alkottunk, hogyan homályosítják el igazi énünket az idő múlásával. Segít, hogy megismerjük igazi önvalónkat, feltárva előttünk azokat a szokásmintázatokat és vakfoltokat, amelyek akadályt állítanak fejlődésünk és átalakulásunk elé.

Ebben a csodálatos és praktikus könyvben, amely bevezet minket e hatásos fejlesztőeszköz világába, dr. Beatrice Chestnut és Uranio Paes izgalmas felfedezőútra hívnak. Könyvük végigkísér minket a felébredés lépcsőfokain: bemutatják az enneagram kilenc alapvető személyiségmintázatát és azt, hogy ezek miként alakítják az életünket.

Minden egyes fejezet az átalakulás jellegzetes útját mutatja be az egyes személyiségtípusokra vetítve – összesen kilencet. A tudatos stratégiák és bölcs tanácsok, amelyeket ez a könnyen érthető útmutató tartalmaz,

  • felfedik előttünk az adott típushoz tartozó személyek problémáit okozó egomintázatokat, az önmegismerés folyamatát, a fejlődési út irányát;
  • ismerteti az adott típus három lehetséges altípusának jellemzőit, a transzformáció háromszakaszos ösvényét – a vakfoltokkal együtt, kitérve azokra a fájdalmas pontokra, amelyekkel szembetalálhatod magad az úton.

NE ÁLLJ SAJÁT MAGAD ÚTJÁBA, KERÜLJ KÖZELEBB HITELESEBB ÉNEDHEZ!

A felébredés enneagramja kiváló könyv, ami megszabadíthat az önkorlátozó védekezési mechanizmusoktól, illetve hozzájárulhat ahhoz, hogy legjobb önmagaddá fejlődj.

„Jóval többek vagyunk annál, aminek gondoljuk magunkat, és az enneagram segít nekünk abban, hogy rájöjjünk erre.”

Cím:A felébredés Enneagramja
SzerzőDr. Beatrice Chestnut - Uranio Paes
Oldalak száma279
Méret135x205
KötésKeménytáblás
ISBN9789635072699
Megjelenés2021-11-16

Érdekelhetnek még…

kosár | 0