Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Megosztás
Édesvíz Kiadó

Hálanapló

3 990 Ft 2 594 Ft(35%)

Ez a sokoldalú napló meditációkkal, idézetekkel, ötletekkel és játékos feladatokkal tárja fel előtted az élet naposabb oldalát! A gyakorlatok elvégzésével a pozitív gondolkodást beépítheted napi rutinodba, növelheted öntudatosságod, és inspirálhatod kreatív éned kibontakozását. Töltsd meg az üres lapokat gondolataiddal, tapasztalataiddal és élményeiddel.

Kapcsolódj rá a naplóval a hála frekvenciájára, hogy az univerzum megadhassa neked mindazt, amire vágysz!

A világ minden nyelve tartalmazza azt a kifejezést, hogy: KÖSZÖNÖM!   Ez azért van, mert a hála érzése egy minden emberben jelen lévő, tőle elválaszthatatlan tulajdonság, amely az élet számtalan helyzetében képes spontán megnyilvánulni az emberi jóság és alázatosság tökéletes és kiapadhatatlan forrásából. A hála átível minden határon – faj, kor, nem, foglalkozás és nemzetiség – és a világ minden vallási tradíciója hangsúlyozza fontosságát.

A hála egy a bensőnkből spontán megnyilvánuló jelenség és nem egy egyszerű kémiai folyamatok által létrejött érzelmi reakció. Mindig van választásunk: Választhatjuk a hálát bármely élethelyzetben, de lehetünk hálátlanok is készpénznek véve azt a sok csodát és ajándékot ami nap mint nap árad felénk szerte a nagy világból.

Boldogságszakértők, coachok, lelki tanítók és guruk mind-mind fontosnak tartják, hogy a hála érzését amennyire csak lehet személyiségünk részévé tegyük. Többen közülük azt javasolják, hogy vezessünk naplót és figyeljünk a környezetünkben élőkre és azokra a dolgokra amik körül vesznek. Próbáljunk egy pozitív attitűdöt kialakítani az ITT ÉS MOST-ban, hogy a mi életünk is pozitívvá változhasson.

Ennek a kalandnak a főszereplője te magad vagy, itt az ideje, hogy tollat, ceruzát ragadj és kezdj el Hálanaplót vezetni Te is.

Cím:Hálanapló
SzerzőÉdesvíz Kiadó
Méret135x205
ISBN9789635297146
kosár | 0

7.000 Ft felett INGYENES SZÁLLÍTÁS🚚
10.000 Ft felett AJÁNDÉK KÖNYV📕