Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Megosztás
Joe Dispenza

Engedd el önmagad

4 490 Ft 3 143 Ft(30%)

GENETIKA, SORS, ELEVE ELRENDELTSÉG.

VAJON MEKKORA SZEREPÜK VOLT EGÉSZ EDDIGI ÉLETEDBEN?

Joe Dispenza könyve ugyanannyira megrázó, mint amennyire felszabadító. Az itt összefoglalt tudományos tények és személyes történetek valósággal elsöprik az életünkkel kapcsolatos korábbi elképzeléseinket, és elemi erővel fogunk hozzá, hogy új „sorsot” teremtsünk magunknak.

A világhírű szerző és kutató a kvantumfizika, idegtudomány és genetika eredményeit felhasználva világít rá, hogy legnagyobb mértékben a betanult és a háttérben tudattalanul futtatott programjaink irányítása alatt működünk. Bármikor dönthetünk azonban úgy, hogy felülírjuk ezeket az automata folyamatokat.

Lehetőségünk van új programot telepíteni és ezzel új irányt szabni életünknek, de csakis a tudatalattin, vagyis az elme operációs rendszerén keresztül. Az Engedd el önmagad című könyvből minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy lépésről lépésre megváltoztathasd éned bármely aspektusát.

„Ezt a könyvet a szenvedély hívta életre – azon őszinte törekvésem, hogy mindenki megérthesse: mindenünk megvan ahhoz, hogy jelentős változásokat érjünk el az életben. Ha sikerül nyitottan befogadnod az igazságot, és el tudod engedni azokat a berögzült meggyőződéseidet, amelyekkel a megszokott módon alakítod a valóságodat, erőfeszítéseid gyümölcsözők lesznek.

Ezt kívánom Neked.”

Joe Dispenza

Cím:Engedd el önmagad
SzerzőJoe Dispenza
Oldalak száma340
Méret150x228
KötésKeménytáblás
ISBN9789635299614
Megjelenés2020-06-22

Kapcsolódó termékek

× Férfi és női kapcsolatok
1

x

3 290 Ft 1 645 Ft
× Boldogság minden napra + meditációs CD Med Boldogság minden napra + meditációs CD
1

x

4 990 Ft 2 495 Ft
× Élet szorongás és pánik nélkül
1

x

4 690 Ft 3 283 Ft
× Szorongások és fóbiák gyógyításának kézikönyve
1

x

4 990 Ft 3 493 Ft
Összesen : 10 915 Ft (ÁFA-val)

Kosár megtekintése Fizetés