Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció!
Megosztás
Marc Allen

A legnagyobb titok mind közül

1 990 Ft1 194 Ft(40%)

Titkok nem léteznek, csak olyan dolgok, amelyeket az élettapasztalatunk miatt nem vagyunk képesek vagy hajlandóak meglátni. Ez a könyv segíthet felismerni mindazt, ami bár nem titok, mindeddig mégis rejtve maradt számodra.

A vonzás törvényének ismerete – hogy miként használjuk szellemi és fizikai képességeinket céljaink elérésére – csodálatos dolog, mégis csak kevesen tudják megvalósítani álmaikat. E könyvecske amellett, hogy világosan elmagyarázza ennek a törvénynek a működését, egy kvantumugrással továbblépve azt is feltárja, hogyan valósítsuk meg mindazt, ami igazán fontos az életben: a boldogságot, a beteljesülést, a benső békét; és miként tegyük otthonosabbá világunkat mindenki számára.

A szerző szerint legfőbb feladatunk az, hogy kiderítsük, mivel működhetünk közre a világ jobbá tételében, és felvirágoztassuk e képességünket. Ha ez sikerül, másokat is erre ösztönzünk, így a változás hatalmas erejűvé duzzad a saját életünkben és az egész világon. A legnagyobb titok mind közül nem egyéb, mint szeretni egymást és az egész teremtett világot. A szeretet minden félelmet legyőz, s átalakítja életünket és világunkat.

Fogjunk hát össze, szeressük és tiszteljük egymást, és minden probléma megoldhatóvá válik!

Cím:A legnagyobb titok mind közül
SzerzőMarc Allen
Oldalak száma120
Méret125x175
KötésPuhafedeles
ISBN9789635291311
Megjelenés2012-04-24
kosár | 0

-30% KEDVEZMÉNY A 2020-AS HATÁRIDŐNAPLÓRA!