Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció
Megosztás
Mel Robbins

Adj egy ötöst magadnak!

5 489 Ft 4 391 Ft

Elérhető: 2021-11-10
Előjegyzés
Cikkszám: 9789635070701 Kategóriák: , , Címkék: , ,

Mel Robbins milliók életét változtatta meg a motiváció titkainak bemutatásával Az 5 másodperces szabály című világsikerű könyvében. Most pedig visszatért egy egyszerű, hatékony eszközzel, amit az Adj egy ötöst magadnak című kötetben mutat be, és nem kisebb célt tűzött maga elé, mint hogy segítsen megváltoztatni az életedet!

A cím ne tévesszen meg, ez a könyv nem arról szól, hogy lépten-nyomon mindenkivel lepacsizz, hiszen ezt teszed nap mint nap. Drukkolsz a kedvenc csapatodnak, együtt ünnepelsz a barátaiddal, biztatod és támogatod azokat a szeretteidet, akik célokat tűznek ki maguk elé az életben.

Képzeld csak el, milyen lenne, ha ugyanilyen szeretettel, bátorítással fordulnál saját magadhoz, ha TE lennél önmagad legnagyobb drukkere, rajongója, szurkolója. Nemcsak elvétve, hanem minden egyes nap.

Mel Robbins legújabb könyvében megtanít rá, miként adj ötöst a legfontosabb embernek az életedben, annak a személynek, akit a tükörben látsz: SAJÁT MAGADNAK.

  • Ha önbecsülési problémákkal küzdesz (és ki ne küzdene?) …
  • Ha meguntad, amiket az agyadban lakozó kis kritikus hang papol (valaki kergesse már ki onnan!) …
  • Ha már sikeres vagy, és mégis szüntelenül a dolgok rosszra fordulásán töprengsz (nem vagy egyedül) …
  • Ha dühítőnek találod, hogy mindenki szépen halad előre, míg te a kanapén ücsörögsz a kutyáddal (bele ne keverjük a kutyádat) …

… Akkor ez a könyv bizony Neked szól!

Mel Robbins a tőle megszokott könnyed és olvasmányos stílusban, kutatási eredmények, tudományos ismeretek, izgalmas személyes történetek, valamint az „ötös” szokást gyakorlók életében bekövetkezett valós eredmények bemutatása során megtanítja, miként válhat szokásoddá az önmagadba vetett hit, hogy segítségével újra a kezedbe vedd az életedet, elérd céljaidat, mindezt bátrabban, mint valaha.

Egyszerű, mégis mély tanítás ez, ami segít megérteni és jobbá tenni életünk legfontosabb kapcsolatát – az önmagunkkal való kapcsolatunkat. Változtass a hozzáállásodon, a gondolkodásodon és a viselkedéseden. Növeld az önbizalmadat, érd el a téged megillető boldogságot és váltsd valóra a legmerészebb álmaidat.

Ideje magadnak is megadni azt a bátorítást, ünneplést és támogatást, amire szükséged van, és ami neked is kijár!

Cím:Adj egy ötöst magadnak!
SzerzőMel Robbins
Oldalak száma282
Méret135x205
KötésKeménytáblás
ISBN9789635070701
Megjelenés2021-11-10

Érdekelhetnek még…

kosár | 0