Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Megosztás
Michael Bernard Beckwith

Spirituális felszabadulás

3 590 Ft 1 077 Ft(70%)

Mindössze annyi a feladatunk, hogy kibontakoztassuk legmagasabb lehetőségeinket, amelyek máris bennünk rejlenek, s csak tudatos mozgósításra várnak.

Michael Bernard Beckwith – a magával ragadó szellemiségű és stílusú spirituális tanító, aki olvasók és nézők millióira tett mély benyomást A Titok című könyvben és filmben – írásában megosztja velünk az ember és rajta keresztül a világ átalakítását célzó üzenetének lényegét, és hatékony eszközt kínál ennek az üzenetnek az átültetésére a mindennapi életbe – az eljárást spirituális felszabadulásnak nevezi.

A spirituális felszabadulást Beckwith a félelem, a kétely, az aggodalom és a hiány szűk korlátai közül történő kilépésként határozza meg. A cél az, hogy Valódi Énünk éber tudatosságából, igazi természetünkből, a teljességből merítve élhessünk. Egyszerűen megfogalmazva, mindössze annyi a feladatunk, hogy kibontakoztassuk legmagasabb lehetőségeinket, amelyek máris bennünk rejlenek, s csak tudatos mozgósításra várnak. Bennünk rejlő lehetőségeink kibontakoztatása annyit jelent, hogy maradéktalanabbul önmagunkká válunk, teljesebben azonosulunk azzal, aki és ami feleszmélt lényként vagyunk.

Ha egy makkot jó talajba ültetünk, és ellátunk a kellő tápanyagokkal, végül maradéktalanul kibontakoztatja a benne rejlő lehetőségeket, és tölgyfává fejlődik. Hasonlóképpen kell nekünk is gondoznunk a lényünk legmélyén rejlő szellemi magvat, hogy maradéktalanul kifejlődhessen. Meg kell művelnünk tudatunk talaját spirituális eszközökkel és olyan belső tápanyagokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy adottságaink, tehetségünk és készségeink a lehető legbővebb termést hozzák. A könyv tanulságait belefoglalhatjuk meditációinkba vagy imáinkba. Minden fejezetben találunk egy-egy megerősítést, amely a mondanivaló lényegét fejezi ki egy-két mondatban, s így könnyen megtanulhatjuk, és alkalmazhatjuk a nap folyamán bármikor. Beckwith állításainak segítségével beépíthetjük a mindennapjainkba, és működésbe hozhatjuk Istentől kapott ajándékainkat.

Cím:Spirituális felszabadulás
SzerzőMichael Bernard Beckwith
Oldalak száma312
Méret135x205
KötésKeménytáblás
ISBN9789635290512
Megjelenés2010-03-30
kosár | 0

4990 FT HELYETT MOST 2994 FT!