Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció
Pam Grout

A csodák tanítása egyszerűen

5 489 Ft 3 568 Ft(35%)

Ha mindig is el akartad olvasni A csodák tanítását, de túl nehéznek találtad és túl vaskosnak az eredeti könyvet, imádni fogod a klasszikusnak ezt az egyszerű, de könnyen érthető átiratát, amely 365 napos lebontásban foglalja össze az eredeti művet.

A csodák tanításának leckéi nagyon mélyek és megindítóak, ám az eredeti mű sokaknak nehezen emészthető formában tárja elénk ezt a felbecsülhetetlen értékű spirituális tudást. Most viszont Pam Grout-nak, az E2, E3 és az Adj hálát és gazdagodj című sikerkönyvek szerzőjének köszönhetően megismerheted A csodák tanításának praktikus, könnyen alkalmazható változatát.

A könyvben a következőket találod:

  • szórakoztató és egyben elgondolkoztató napi leckéket, mint például: „A fejemben élő szószátyár átlényegítése” és „Az ego nem amigo”
  • a csodák tanításában szereplő eredeti spirituális szöveg lényegi üzeneteit összefoglaló magyarázatokat – a mindennapi életedre vetítve
  • ismétléseket, hogy a Tanítás leckéi tényleg rögzüljenek
  • személyes történeteket, melyek megmosolyogtatóak és mégis mélységesen felkavaróak

Pam Grout egyedi módon ötvözi az örök igazságokat a pop kultúrával és a személyes anekdotákkal. Magával ragadó stílusú spirituális mű, mely meg fogja változtatni az életedet.

Pam Grout a varázslat és a bűbáj frontvonalainak felfedezője. Írásai átsegítik a kétkedőket a  spiritualitás oldalára. Statisztált már zombifilmben, írt már countrydalt, gyártott már tévésorozatot és társalgott már masai harcosokkal, török szultánokkal és Intivel, az ecuadori napistennel. Olyan oldalaknak ír könyveket és cikkeket, mint a CNN Travel, a Men’s Journal, a The Huffington Post és a People Magazine. Olyan New York Times bestsellerek írója, mint az Adj hálát és gazdagodj, az E2 és az E3.

Cím:A csodák tanítása egyszerűen
SzerzőPam Grout
Oldalak száma436
Méret135x205
KötésKeménytáblás
ISBN9789635070732
Megjelenés2020-05-26

Érdekelhetnek még…

kosár | 0