Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Megosztás
Rhonda Byrne

A Hős

4 490 Ft 3 592 Ft

Tudni akarod, miért születtél ide, a Földre? …Van benned valami különleges. Valami, amire születtél, és ami különbözik hétmilliárd embertársunk feladatától.

Képzeld el, mi lenne, ha létezne egy térkép, amelyik megmutatná, hogyan juthatsz el onnan, ahol jelenleg vagy, az elképzelhető leggazdagabb, legteljesebb és legkáprázatosabb életig, amelyben csak részed lehet.

Képzeld el, hogy ez a térkép feltüntetné az ide vezető út minden egyes lépését; megmondaná, hogyan győzheted le a felmerülő akadályokat; miként küzdheted le a nehézségeket, és dacolhatsz a csapásokkal, és megmutatná, hogy minden szükséges képesség és tulajdonság rendelkezésedre áll a győzelemhez.

Nos, pont ilyen térképet tartasz a kezedben. Életed térképét – a nagyszerűség felé vezető út térképét.

A mai világ tizenkét legsikeresebb embere követte már ennek a térképnek az útmutatásait. Most megosztják velünk úti tapasztalataikat, és ennek nyomán kiderül, hogy mindannyian születésünktől kezdve megkaptunk mindent legmerészebb álmaink valóra váltásához; ezáltal tehát teljesíthetjük küldetésünket, örökké tartó boldogságra lelhetünk, és a szó szoros értelmében megváltoztathatjuk a világot. Ezért vagy itt, a Földön.

Cím:A Hős
SzerzőRhonda Byrne
Oldalak száma228
Méret140x178
KötésKeménytáblás
ISBN9789635291977
Megjelenés2014-09-02

Kapcsolódó termékek

× A Varázslat
1

x

4 490 Ft 3 592 Ft
Összesen : 3 592 Ft (ÁFA-val)

Kosár megtekintése Fizetés