Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció
Megosztás
Rick Hanson, Forrest Hanson

A bennünk rejlő erő

3 990 Ft 2 594 Ft(35%)

Elengedhetetlen, hogy rendelkezzünk olyan belső erőkkel, mint például az elszántság, hála, nagylelkűség, tudatos jelenlét és együttérzés. Ezek kulcsfontosságúak az érzelmi rugalmasság eléréséhez és a hosszan tartó jólléthez, melyeket minél jobban kifejlesztünk magunkban, annál jobban boldogulunk az életben.

Dr. Rick Hanson, aki a Buddha-agy című sikerkönyvével vált ismertté hazánkban, az idegtudomány, a tudatos jelenlét és a pozitív pszichológia kombinációjával tárja elénk, hogy miként fejleszthetjük ki a tizenkét létfontosságú belső erőt. Szemlélteti, hogy a fájdalmas gondolatok elengedésével hogyan lehetünk úrrá az agy negatív torzításán, és az így keletkező űrt miként tölthetjük meg az önmagunk iránti együttérzéssel, önbecsüléssel és belső békével.

A praktikus útmutatót megtöltik a konkrét javaslatok, a személyes példák és a gyakorlati feladatok. Hatékonyan mutatja meg a másokkal való kommunikáció praktikáit, valamint a fontos kapcsolatok megjavításának és elmélyítésének kulcsait is.

Rick Hanson, PhD pszichológus, a UC Berkeley Greater Good Science Centerének főmunkatársa, és a New York Times sikerlistás szerzője. Könyveit huszonhat nyelvre fordították le. www.rickhanson.net

Forrest Hanson író és üzleti tanácsadó. Az Eusophi.com honlapot szerkeszti, amely kiváló minőségű, szakértői tartalmakat oszt meg a boldogság, az egészség, a vagyon és a bölcsesség témáiban.

Cím:A bennünk rejlő erő
SzerzőRick Hanson, Forrest Hanson
Oldalak száma311
Méret135x205
KötésKeménytáblás
ISBN9789635299126
Megjelenés2018-11-27

Érdekelhetnek még…

× A Titok ami megváltoztatta az életem
1

x

3 569 Ft
Összesen : 3 569 Ft (ÁFA-val)

Kosár megtekintése Fizetés