Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció
Megosztás
Sarah Wilson

Élet szorongás és pánik nélkül

4 690 Ft 3 049 Ft(35%)

Sarah Wilson egész életében harcolt a depresszióval. Bipoláris viselkedéssel, valamint mániák egész sorával diagnosztizálták. Több bestsellerrel a háta mögött úgy döntött, sorstársaihoz szól, és megírja Élet szorongás és pánik nélkül? című könyvét.

MIRE JÓ A RENGETEG GYÓGYSZER ÉS CSODASZER,

ÉS MIÉRT NEM SIKERÜL MÉGSEM MEGGYÓGYULNI?

Sarah mindennap feltette magának ezt a kérdést. Akkor is ez foglalkoztatta, amikor átmenetileg jobban volt, és az olyan pokoli időszakokban is, amikor épp a legsötétebb, legmegsemmisítőbb gondolatok tartották markukban. Szorongása ellenére egyre mélyebbre és mélyebbre ásott az összefüggésekben, mígnem egészen közel jutott a problémák gyökeréhez.

Ez a nagy szívvel írt kis kötet a szerző személyes történetein és a tudomány világából származó interjúkon keresztül tapintható közelségbe hozza mindazt, amit a mentális betegségekkel terhelt ember átélhet. Átható kutatásai során olyan nagy nevekkel találkozhatunk, mint a Dalai Láma, Brené Brown vagy Gretchn Rubin.

A könyv felszabadító felismerésekkel szolgál azoknak,

– akik gyógyszerezik magukat,

– akik sorra próbálják ki az alternatív terápiákat,

– akiknek halált megvető bátorságra van szükségük ahhoz, hogy teljesítsék egy átlagember rutinfeladatait,

– akik már fel sem tudják idézni életük egy olyan napját, amikor még minden rendben volt.

Sok könyv jelent már meg a szorongás és a különféle pánikbetegségek gyógyításáról. De vajon a gyógyulás tényleg olyan motorikusan zajlik, mint ahogy a „nagykönyvben” meg van írva? Az Élet szorongás és pánik nélkül? azt a sok-sok reménykedő lelket szólítja meg, akik ahelyett hogy folyton harcolnának a helyzetük ellen, magukhoz ölelik azt, saját természetük részeként fogadva el, hogy felfedezhessék egy jobb, gazdagabb és teljesebb élet lehetőségét!

Cím:Élet szorongás és pánik nélkül
SzerzőSarah Wilson
Méret135x205
KötésKeménytáblás
ISBN9789635299355

Érdekelhetnek még…

kosár | 0