Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció
Megosztás
Shirley MacLaine

Találd meg önmagad

3 690 Ft 1 845 Ft(50%)

„Ki bölcsen bírja a realizmus, spiritualizmus

és intellektualizmus hármas arányát…

Ki nemcsak a mi Glóbuszunkban hisz – napjával s holdjával –, de más glóbuszokban is, saját napjaikkal és holdjaikkal,

Ki házat építvén magának – nem egy napra, de minden időkre,

fajokra, korokra, századokra, emberöltőkre lát,

A múltra, a jövőre, melyek akár a tér,

elválaszthatatlan egybeforrtak.”

Walt Whitman: Kozmosz

 

Shirley MacLaine ezzel a kötettel mutatkozott be a magyar közönségnek. A történet helyszínei New York, Hollywood, Stockholm, Hawaii, Peru. A világszerte népszerű színész- és táncosnő a negyvenes évei elején járt, amikor hosszú utazása során híres látnokokkal találkozott, s ezzel „különleges” események sora vette kezdetét.

Az újdonsült ismeretségek életre szóló élményekkel gazdagítják. Megtapasztalja a testen kívüli élményt, döbbenetes tényeket tud meg saját és mások előző életeiről. Az út során a hitetlenkedésétől továbblép a megvilágosodás felé. Végül felfedezi létének valódi gyökereit, és az élet végtelen lehetőségeit. Új ajtókat tár ki, új összefüggéseket fedez fel, melyekbe sorra beavat minket, olvasókat is ebben a spirituális útinaplóban.

Shirley MacLaine így beszél az átéltekről:

„Csak hosszas gondolkodás után szántam rá magam a Találd meg önmagad! kiadására. Ugyanis olyan spirituális Odüsszeiáról szól, amely messzebbre vitt, mint valaha is gondoltam volna: a paranormális jelenségek döbbenetes és megrendítő világába. Ennek során az előző életeink, a szellemi vezetők léte, a lélek halhatatlansága – mindez elméletből immár az életem részévé lett. Spirituális naplónak tekintem ezt a könyvemet, amely fölnyitja a belső megismerésre vágyók szemét. Ezzel a könyvvel rovom le hálámat mindazoknak, akik tanítottak, akik új világra nyitották rá tekintetemet.”

Cím:Találd meg önmagad
SzerzőShirley MacLaine
Méret135x205
ISBN9789635298136
kosár | 0