Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció
Megosztás
Shrein H. Bahrami

Társ a magányban

4 490 Ft 2 694 Ft(40%)

ATTÓL, HOGY EGYEDÜL VAGYUNK, MÉG NEM FELTÉTLENÜL KELL MAGÁNYOSNAK LENNÜNK.

Szakítsunk egy kis időt arra, hogy megvizsgáljuk és átrendezzük az életünket, és ismét összekapcsolódjunk annak legfontosabb szereplőjével – saját magunkkal, hiszen a változás titka csakis bennünk rejlik!

Íme egy széleskörű, ám egyben könnyen értelmezhető útmutató, ami egyszerűen követhető gyakorlataival, a testet és a lelket megcélzó hosszú távú változást eredményező, bizonyítottan működő stratégiáival segít, hogy könnyebben kezelhessük magányunkat, kilábaljunk véget ért kapcsolatainkból, illetve egészségesebb és pozitívabb módon viszonyulhassunk az ismerkedéshez és a párkapcsolatokhoz.

A könyv segít

  • megbirkóznunk az elidegenedés és az elszigeteltség keltette érzésekkel, illetve vigaszra és közösségre találni ebben a kapcsolatokkal behálózott, modern világban;
  • megvizsgálni a magány egy-egy aspektusát az okaitól kezdve az egészségünkre gyakorolt hatásaiig;
  • feltérképezni, miként enyhíthetünk a magány szorításán, és hogyan élvezhetjük ki az egyedüllét pillanatait;
  • megerősíteni az önbizalmunkat és az önbecsülésünket a meditáció, a vizualizáció és egyéb hatékony eszközök segítségével.

Shrein H. Bahrami nemzetközileg elismert házassági és családterapeuta, a kaliforniai San Franciscóban él. Az Evolve Wellness elnevezésű, a párkapcsolatok, a szorongás és az evészavarok kezelésére specializálódott különböző szakembereket összefogó intézet alapítója. Publikációi az NBC News, a Guardian, a Bustle, a Reader’s Digest és a Mighty hasábjain jelennek meg.

Cím:Társ a magányban
SzerzőShrein H. Bahrami
Oldalak száma209
Méret135x205
KötésKeménytáblás
ISBN9789635071319
Megjelenés2020-10-20

Érdekelhetnek még…

kosár | 0